Ungdomsbolig.nu
Kystengen Kystengen Kystengen Kystengen Kystengen Kystengen Kystengen Kystengen Kystengen

Kystengen

Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.095.000 kr

Beskrivelse

Gå på opdagelse blandt butikker og udstillinger i den nye kulturelle bydel på Køge Kyst eller find badetøjet frem til strandhygge. Kystengen byder på rummelige ejerlejligheder i smukke omgivelser.

Kystengen vil bestå af 62 ejerlejligheder i en og to etager med lyse rum og gode planløsninger. Hjemmene varierer mellem 65-136 kvadratmeter, og her bor du få minutter fra den store strandeng med badeanstalt og Køge centrums charmerende torv. Du kan glæde dig til at indfri drømmen om et nybygget og nøglefærdigt hjem med lavt energiforbrug, hvor du kan føle dig godt tilpas. Alle hjemmene har desuden en tilhørende terrasse, tagterrasse eller altan, hvor du kan nyde de varme sommerdage i godt selskab.

Kystengen er nordiskinspireret med fokus på rummelighed og størst mulig udnyttelse af dagslyset, så du kan lade batterierne op efter en arbejdsdag. Det betyder med andre ord du i at alle hjemmene får sollys fra to sider. Den smukke bebyggelse er i tre til seks etager i robuste materialer inspireret af den omkringliggende natur. Herved skabes der en harmoni med naturen på Søndre Havn-bydelen.

Søndre Havn

Køges nye bydel Søndre Havn er tæt ved vandet og kendetegnet ved industrielle spor fra områdets tidligere funktion som industrihavn. En oplevelsesrig bydel med kulturelle indspark og sociale aktiviteter blandt de mange hyggelige samlingspunkter.

På Søndre Havn går du blandt spændende arkitektur, mennesker som laver mad i det fælles udekøkken, mens børnene kigger på byhaverne, og du kan høre havnebiernes summen i baggrunden. Går du videre mod Kystengen finder du Pletten, hvor der bliver danset i det fri og i Tapperiet lyder jazzen.

Her forventes at skulle bygges cirka 450 hjem. De første beboere flytter ind allerede i sommeren 2017, så nabolaget vil summe af liv.

I centrale Køge summer gaderne også af liv, smukke gamle bygninger og søde toner af musik. Det er en attraktiv by med sandstrand, skøn natur – og så har du blot 25 minutter til København. Her finder du et stort udvalg af specialforretninger, kunstudstillinger, teaterforestillinger og et rigt foreningsliv, der inviterer dig ind i fællesskabet.

Kort

Søndre Badevej 1, 4600 Køge, Denmark

Download materiale

Kontakt

Bonava

7040 0030

Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava udspringer fra NCC og har skabt hjem og nabolag siden 1930’erne. I dag har Bonava 1.600 medarbejdere og er aktive i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Skt. Petersborg, Estland..

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ungdomsbolig.nu