Kystengen

Kystengen

Køge
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.095.000 kr

Beskrivelse

Kystengen består af 62 ejerlejligheder, hvor fokus i opførelsen har været den nordiske stil med rummelige og optimal udnyttelse af dagslys. Alle 62 boliger er bygget, så man i løbet af dagen får sollys fra to sider. Hvis vejret også tilbyder temperaturer, der trækker én udenfor, så har hver bolig enten tagterrasse, terrasse eller altan. Byggeriet er i tre til seks etager og varierer mellem 65-136 kvadratmeter og de udadvendte materialer er bygget i robuste materialer, der samlet skulle blande sammen med den omkringliggende natur.

Boligerne og bygningen er alle med lavt energiforbrug, hvilket både er godt for indeklimaet samt din økonomi.

Søndre Havn

Køges nye bydel Søndre Havn er tæt ved vandet og kendetegnet ved industrielle spor fra områdets tidligere funktion som industrihavn. En oplevelsesrig bydel med kulturelle indspark og sociale aktiviteter blandt de mange hyggelige samlingspunkter.

På Søndre Havn går man blandt spændende arkitektur, mennesker som laver mad i det fælles udekøkken, mens børnene kigger på byhaverne, og man kan høre havnebiernes summen i baggrunden. Går man videre mod Kystengen finder man Pletten, hvor der bliver danset i det fri og i Tapperiet lyder jazzen.

Her forventes at skulle bygges cirka 450 hjem. De første beboere flytter ind allerede i sommeren 2017, så nabolaget vil summe af liv.

I centrale Køge summer gaderne også af liv, smukke gamle bygninger og søde toner af musik. Det er en attraktiv by med sandstrand, skøn natur – og så har du blot 25 minutter til København. Her finder man et stort udvalg af specialforretninger, kunstudstillinger, teaterforestillinger og et rigt foreningsliv, der inviterer én ind i fællesskabet.

Lignende byggerier (7)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up