Ungdomsbolig.nu
Længehuset Længehuset Længehuset Længehuset Længehuset Længehuset

Længehuset

Ejerboliger · Under opførelse
Fra 3.095.000 kr

Beskrivelse

Længehuset byder på lyse ejerlejligheder og aftendukkert i Havnevigen, Islands Brygge. Nyd en lækker middag på din altan eller terrasse eller tag en dukkert i den nye vig med sandstrand.

Længehuset er det sidste boligprojekt i Havnevigen, og byder på 35 eksklusive københavnerlejligheder. Alle lejlighederne har et smukt lysindfald, og du kan underholde dine gæster i det rummelige køkken/alrum. Du bor samtidig med hele byen rundt om hjørnet, mens Fælledens enestående natur ligger få minutter væk, når trænger til en løbetur efter arbejde.

Plads til livsnydelse

Den smukke bebyggelse er i to og tre etager med 2-4-værelseslejligheder, der alle har en tilhørende øst- eller vestvendt altan eller have, så du kan nyde sommeren udendørs med venner og familie. Du kan også finde grillen frem og spise i Længehusets hyggelige gårdrum, som ligger med udsigt mod den historiske kolonihaveforening, Nokken. Byggeriet er betinget af godkendelse fra Københavns Borgerrepræsentation.

Længehuset er tegnet af den anerkendte tegnestue, Arkitema. Tegnestuen har også tegnet de tre smukke tårne i Havnevigen, som du har udsigt til fra lejligheden. I Længehuset er der fokus på æstetik og rummelighed – hvilket gør at hjertet i lejlighederne udgør de store køkken/alrum med plads til hyggelige middage i godt selskab.

I Længehuset er der som en praktisk detalje anlagt parkeringspladser under jorden. Dermed bliver arealet omkring Længehuset fri for biler, så du nyde dagene udenfor i solen. Du kan også nyde det gode vejr fra altanen, der er til hver lejlighed.

Kort

Rundholtsvej 15-17, 2300 København S, Denmark

Lignende byggerier (12)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Real Mælgerne