Lærkeholm, Sluseholmen
Lærkeholm, Sluseholmen
Lærkeholm, Sluseholmen
Lærkeholm, Sluseholmen

Lærkeholm

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig (ledige enheder)
Fra 15.150 kr pr. md.

Boligoversigt

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Lærkeholm er et boligkompleks i det topmoderne Sluseholmen. Karréen består af 125 stilfulde boliger, der er omgivet af hyggelige kanaler til alle sider. Boligerne er lækre lejelejligheder lokaliseret i Sydhavnens fremadstormende område Sluseholmen, der har potentiale til at blive en af Københavns mest attraktive områder. Byggeriet består af både 2-, 3-, 4- og 5-værelseslejligheder. Lejlighederne består derudover af store vinduespartier med imponerende lysindfald, HTH-køkkener og stilfulde badeværelser også fra HTH.

Området

Sluseholmen er en aktiv bydel. Området er i konstant bevægelse og der eksisterer masser af aktivitet. Folk er på løbe-, gå- og cykelture overalt i området. Der er både i vandet, fugle i luften, kajak på tur og nye bygninger skyder op. Området er alt andet end statisk. Og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. Tæt på indre by, grønne områder, 15 minutter fra Rådhuspladsen og kun 10 minutter til lufthavnen. Bydelen er inspireret af hollandske kanalbyer og Sluseholmen skal være Københavns pendant til dette.

I 2020 er det planlagt at skabe et sundhedshus til alle Sluseholmens beboere. Her vil der både være læger, speciallæger, fysioterapeuter og fitnesscenter. Desuden vil der i gadeplan være et apotek.

Kontakt

Danica Ejendomme

Vi er en fuldt integreret del af Danica Pension, som investerer i fast ejendom for at sikre pensionskundernes opsparing et godt og sikkert afkast. Det arbejde, vi udfører, og de ejendomme, vi medvirker til at opføre eller renovere, lever naturligvis..

Lignende byggerier (89)

4 kommentarer

 • Laura Korsgaard
  2 år siden

  Hvad er størrelse og pris på 3 vær. lejebolig?
  Og er der nogle ledige?
  Er det tilladt at holde indekat?
  Vh. Laura Korsgaard

  • Kristoffer Kaae Svendsen
   2 år siden

   Hej Laura
   For 3 værelsers i Lærkeholm specifikt er der lige nu seks ledige lejligheder. De varierer fra 71 til 118 kvm, med og uden altan og koster mellem 13.500kr og 16.700kr om måneden eksklusiv vand og varme, der estimeres til omkring 1.000kr pr. måned.
   Der er ikke information omkring husdyr for lejeboligerne i Lærkeholmen, men det er muligt at adspørge Datea, når man henvender sig om en bolig.
   Mvh.
   Kristoffer, nybygget.dk

 • Thea
  1 år siden

  Hvad er pris, str og ledighed for 4-værelses og er de delevenlige?

  Mvh Thea

Skriv en kommentar

Lærkeholm København · Sydhavnen
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Depotrum
Parkeringskælder

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Landskabsarkitekt
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Energimærke
 • Website
Scroll Up