Ungdomsbolig.nu
lejebolig lærkeholm sydhavn projektbyggeri projektbyggeri lærkeholm lejebolig lejebolig sydhavn lærkeholm lærkeholm lejebolig sydhavn

Lærkeholmen

Lejeboliger · Delvist færdig
Lejepris (fra): 13.000 kr pr. md.

Beskrivelse

Topmoderne boligkompleks i Sydhavnen

Lærkeholm er et boligkompleks i det topmoderne Sluseholm. Karrén består af 125 stilfulde boliger,  der bliver omgivet af hyggelige kanaler til alle sider. Boligerne er topmoderne lejelejligheder lokaliseret i Sydhavnens fremadstormende område og består af både 2-, 3-, 4- og 5-værelseslejligheder. Lejlighederne består derudover af store vinduespartier med imponerende lysindfald, HTH-køkkener og stilfulde badeværelser også fra HTH. Lærkeholm er del af Sluseholm, der har potentiale til at blive en af Københavns mest attraktive områder.

Området

Sluseholmen er en aktiv bydel. Her er området i konstant bevægelse og der eksisterer masser af aktivitet. Folk er på løbe-, gå- og cykelture overalt i området. Der er både i vandet, fugle i luften, kajak på tur og nye bygninger skyder op. Området er alt andet end statisk. Og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. Tæt på indre by, grønne områder, 15 minutter fra Rådhuspladsen og kun 10 minutter til lufthavnen. Bydelen er inspireret af hollandske kanalbyer og Sluseholmen skal være Københavns pendant til dette.

I 2020 er det planlagt at skabe et sundhedshus til alle Sluseholmens beboere. Her vil der både være læger, speciallæger, fysioterapeuter og fitnesscenter. Desuden vil der i gadeplan være et apotek.

Kort

Sluseholmen, København SV, Danmark

Lignende byggerier (1)

2 kommentarer

 • Laura Korsgaard
  2 uger siden

  Hvad er størrelse og pris på 3 vær. lejebolig?
  Og er der nogle ledige?
  Er det tilladt at holde indekat?
  Vh. Laura Korsgaard

  • Kristoffer Kaae Svendsen
   2 uger siden

   Hej Laura
   For 3 værelsers i Lærkeholm specifikt er der lige nu seks ledige lejligheder. De varierer fra 71 til 118 kvm, med og uden altan og koster mellem 13.500kr og 16.700kr om måneden eksklusiv vand og varme, der estimeres til omkring 1.000kr pr. måned.
   Der er ikke information omkring husdyr for lejeboligerne i Lærkeholmen, men det er muligt at adspørge Datea, når man henvender sig om en bolig.
   Mvh.
   Kristoffer, nybygget.dk

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser
Lejepris (fra):

Yderligere information

 • Energimærke: A2010
 • Link: http://sluseholmen.dk/laerkeholm/
 • Antal lejligheder/lejemål: 125
 • Landskab: Kanalby
 • Ejendomsmælger: Datea
 • Bygherre: Danica Pension
 • Arkitekt: Arkitema Arkitekter
 • Homeconnector