Lammekær Hvissinge Glostrup udenfor

Lammekær

Glostrup
Lejeboliger · Delvist færdig
Fra 15.500 kr pr. md.

Beskrivelse

Boligprojektet Lammekær består af 56 lækre rækkehuse, beliggende i Glostrup-bydelen, Hvissinge, på den københavnske vestegn.

Rækkehusene i Lammekær fordeler sig på tre områder. I hvert område vil boligernes facaderne have hver deres karakteristika. Rækkehusene er alle 117-137 m2, indeholder 5 værelser, samt 2 badeværelser.

Boligerne i område 1 –

Rækkehusene i område 1 er kendetegnet af den pudsede facade, der delvist er beklædt af træ-partier. Tagkonstruktionen består af et symmetrisk saddeltag. Adgangen til rækkehusene sker via en lille forhave.

Boligerne i område 2 –

Boligerne i område 2 er derimod kendetegnet af en muret facade, hvor træ-partierne omkring vinduespartierne er en genganger fra husene i område 1. Igen er husene opført med saddeltag, dog med en asymmetrisk hældning.

Boligerne i område 3 –

Hvorimod boligerne i område 1 & 2 er opført med lyse facader, adskiller område 3 sig, ved at være kendetegnet af en mørk skifferfacade. Igen er træbeklædning omkring vinduespartierne en genganger fra de to øvrige. Tagkonstruktionen adskiller sig derimod, ved at have en ensidig hældning.

Grønne omgivelser i Hvissinge

Hvissinge er beliggende i den nordøstlige del af Glostrup, hvor det grønne kuperede terræn og de små skovbælter, indbyder til udeliv og solskinsstunder. Omkring i Hvissinge finder ma både skoler, byliv, kulturoplevelser og nem adgang til alt hvad hverdagen måtte kræve.

Afstanden til København med S-toget til indre by er blot 18 minutter fra den nærtliggende Glostrup station. I kort afstand fra Lammekær, kan bilisten benytte sig af tilkørsel til Motorring 3, der udgør en katalysator i det københavnske motorvejsnet.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Skurfacilitet
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Facebook
Scroll Up