Landemærket Odense Havn
Landemærket Odense Havn
Landemærket Odense Havn
Landemærket Odense Havn
Landemærket Odense Havn
Landemærket Odense Havn
Landemærket Odense Havn

Landemærket, Odense Havn

Odense
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Landemærket i Promenadebyen ved Odense Havn består af 56 lejeboliger inklusiv tre penthouse-lejligheder. Boligerne er rummelige, benytter dagslyset optimalt og med udsigt over Odense Centrum eller Havn. Hver enhed har altan, mens de øverste lejligheder har stor tagterrasse. Lejelejlighederne har lækre og veludstyrede køkkener med opvaskemaskine og badeværelser med vaskemaskine, mens alle rum er med gulvvarme.

Lejelejligheder i stilrent, skandinavisk stil

Boligerne i Landemærket er af moderne, skandinavisk stil, hvor store vinduespartier og altaner lukker lyset ind og sammen med indretningen med køkken/alrummet gør boligerne rummelige og behagelige at opholde sig. Lejlighedernes rene linjer og interiør bidrager til et enkelt, stilrent udtryk.

Landemærket er et lavenergibyggeri, som lever op til nutidens byggestandarder om energioptimering. I Landemærket anvendes forskellige løsninger som påvirker varmeforbruget positivt, herunder lavenergivinduer og mekanisk ventilation med varmegenindvinding.

Charmerende nærområde ved Odense Havn

Landemærket er den sjette blok i Promenadebyen ved Odense Havn. Promenadebyen er tænkt som en slags ”arkitektonisk olympiade”, med varieret, moderne arkitektur. Alle bygningerne er udformet med hvert sit særpræg, så de komplimenterer hinanden på fineste vis. Bygningerne bliver bundet sammen af grønne gårdrum og deler en stor parkeringskælder.

Området omkring Promenadebyen, som Landemærket er en del af, er et smukt knudepunkt for natur, vand og byliv.

Åløkkeskoven, der findes få hundrede meter fra Landemærket, er et skønt, grønt åndehul, som indbyder til hyggelige gå-, cykel- eller løbeture. Skoven har også fået opført en legeplads til børn og legesyge forældre, hvor legeelementerne er tilpasset de naturlige omgivelser midt i skoven. VandCenter Syd, der har stået for legeplads-projektet, har haft som fokus at bygge en legeplads med så lille gene for natur og mennesker som muligt.

Derudover er Odenses charmerende midtby i en rivende udvikling, hvor man stræber efter at styrke handelslivet og binde byen sammen. Dette har medført, at der er kommet flere spisesteder og butikker til gavn for odenseanerne.

Ellers kan de daglige indkøb foretages i et af de mange supermarkeder, som findes indenfor kort afstand, ligesom der heller ikke er langt til hverken skoler eller dagplejeinstitutioner.

Ydermere ligger Landemærket ud til Odense Havn, hvor det nyanlagte havneareal byder på et væld af aktiviteter, hvor folk i alle aldre kan fornøje sig med en tur i kajak, beach volley, dukkert i havnebadet eller blot en stilfærdig gåtur på havnepromenaden. Området har bibeholdt sin rå maritime charme, samtidig med at kunne tilbyde moderne bekvemmeligheder og funktionel arkitektur.

Lignende byggerier (6)

2 kommentarer

 • Bent Engkjær
  11 måneder siden

  Er der senior boliger til udlejning 01 11 2018 2 værelses,har jeg læst,2 værelses 60 70 m2,.Ved ikke lige hvordan jeg søger eller hvor

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Parkeringskælder

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up