Lanskapet Altaner Skegrie
Lanskapet facade Skegrie
Lanskapet Skegrie Luftfoto
Lanskapet Køkken Skegrie
Lanskapet stue Skegrie
Lanskapet soveværelse Luftfoto
Lanskapet badeværelse Skegrie
Lanskapet Altan Skegrie

Landskapet

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Under opførelse
Fra 1.102.000 kr / Fra 3.395 kr pr. md.

Beskrivelse

I det sydlige Sverige, nærmere bestemt i Skåne, finder vi Lanskapet. Her opfører BoKlok 33 bostadsrätt-lejligheder, i størrelsen 2-4 værelser, fordelt på 55-85 m2. Priserne starter ved 1.102.000 DKK (omregnet fra SEK). Den månedlige boligafgift afhænger af lejlighedernes størrelse, og således koster en 4-værelses 3.395 DKK.  Landskapet forventes indflytningsklart i efteråret 2019.

Tæt på København

Lejlighederne er attraktive for danskere, hvis primære færden centrerer sig i og omkring hovedstadsområdet. Landskapet er beliggende nord for Trelleborg, i den skånske landsby Skegrie. Herfra er afstanden til den danske hovedstad kort, og det tager således mindre end en halv time at komme fra Skegrie til Kastrup.

Hvem er BoKlok?

BoKlok er en strategisk alliance mellem møbelgiganten IKEA og konstruktionsfirmaet Skanska. BoKlok har til formål at stabilisere boligmarkedet, og sikre gode boliger til alle – der tilmed er til at betale. BoKlok har tidligere været involveret i boligprojekter i Danmark, men har ikke længere fokus på byggeri i Danmark.

Hvad er en ‘bostadsrätt’?

Bostadsrätten er et unikt svensk ejerboligfænomen, der bedst kan beskrives som en mellemting mellem en andelsbolig og en ejerbolig. Her køber man retten til at benytte en bolig i bostadsrättsföreningen, uden at være den egentlige ejer af selve boligen. Ligesom den danske andelsboligforening, så er der her også en bestyrelse, der tager sig af foreningens drift, samt det formuefælleskab, der er i foreningen. Endnu en lighed ved bostadsrätten og andelsboligen, er at der på månedsbasis opkræves en boligafgift. Hvor bostadsrätten adskiller sig fra andelsboligen, er at enhver beboer i bostadsrätten, frit kan sælge eller belåne deres bostadsrätt, uden at skulle rådføre sig med bestyrelsen eller resten af foreningen. Ved et eventuelt salg, er der desuden hverken begrænsning eller en andelskrone, til at fastsætte prisen på bostadsrätten. Her er det udbud og efterspørgsel der afgør salgsprisen.

OBS! Alle beløb angivet i DKK er omregnet fra SEK til kurs 0,72 29-01-2019

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up