Langebohus
Langebohus

Langebohus

København · Islands Brygge
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Langebohus er bygget med fokus på trivsel både inde og ude. Store vinduespartier giver lyset frit spil og understreger beliggenheden midt mellem den blå havn og den grønne fælled. Mod nord er der udsigt til Rådhustårnet, 10 minutters cykeltur herfra – og havnebadet er næsten lige ved døren.

Året rundt kan du mod syd nyde den fredede Amagerfælleds rige dyreliv og de mange friluftsaktiver som det store naturområde byder på. Fælledens geniale stisystem leder bl.a. til DR-Byen, Københavns Universitet og den nærliggende Metro, der bringer dig til både Kgs. Nytorv og lufthavnen på under et kvarter.

Langebohus er det sidste byggeri i kvarteret og fuldender Bryggens udtryk på bedste vis. Et helstøbt og homogent byggeri i et moderne formsprog med et oaselignende haveanlæg mod vest. Den arkitektoniske ide bag Langebohus er at fastholde den direkte reference til kvarterets andre bygninger og videreføre de gennemgående træk med teglstensfacader og lette elementer.

Langebohus har varieret etagehøjde, 106 lejligheder, flere forskellige attraktive lejlighedstyper fordelt på 9 opgange, samt en høj kælder. Bygningen har frit hængende opholdsaltaner mod gård, franske altaner mod gade og penthouselejligheder med store private tagterrasser øverst.

Download materiale

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up