Happy Helper
langkilde haven hvidovre
langkilde haven hvidovre
langkilde haven hvidovre

Langkilde Have

Hvidovre
Lejeboliger · Færdig
Fra 14.950 kr pr. md.

Beskrivelse

Projektbyggeriet på Langkildevej i Hvidovre er blevet navngivet Langkilde Have, og indebærer 29 rækkehuse, der varierer i størrelserne 120-127 kvm. Alle boliger kommer med terrasse, walk-in-closet og gulvvarme.

Boligerne bliver opvarmet af gulvvarme, hvilket skaber et behageligt indeklima og er billigere på sigt. Det nymoderne ventilationsanlæg og 3-lags lavenergiruder er ydermere med til at forbedre indeklimaet samt godt for økonomien og miljøet.

Alle boliger har syd/vestvendte haver samt østvendte morgenterrasser.

Planløsningerne byder i stueplan på entré med garderobe, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, gæstetoilet, flot hvidt Invita køkken med mørk bordplade og Siemens hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der direkte adgang til den kombinerede spisestue og stue med det store lyse vinduesparti og udgang til den nemme have belagt med grå 30 x 30 betonsten, græs og omkranset af bøgehæk.

1. salen indeholder badeværelse samt enten tre eller fire værelser og rummeligt walk-in closet.

Projektbyggeri i Hvidovre

I nærområdet kan de ved Avedøre Stationsby, der ligger inden for overkommelig gåafstand, finde shopping- og dagligvareindkøbsmuligheder, samtidig med at du fra stationen kan komme til København på under 20 minutter.

Samtidig er der både skole, børneinstitutioner og gymnasium inden for en kilometers radius, hvilket skabe gode forhold for forældre, der er beboere i Langkilde Have.

Kvarteret omkring Langkilde Have er primært parcel- eller rækkehuse, der er bygget i 50’erne. Kvarteret har derfor et råt, rustikt look.

2 kommentarer

 • Malika Mortensen
  3 måneder siden

  Hej, er der nogen ledige boliger? Mvh Malika

  • Troels - Nybygget.dk
   3 måneder siden

   Hej Malika,

   Vi har desværre ikke et direkte samarbejde med dette byggeri og ved derfor ikke hvad der er ledige. Du kan forsøge at tage fat i dem direkte.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Terrasse

Yderligere information

 • Bygherre
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Energimærke
Scroll Up