VOPA
Lathyrus Hus

Lathyrus Hus

Valby · Grønttorvet
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Lathyrus Hus udgør endnu en tilføjelse til det spirende Grønttorvet i Valby. Byggeriet tæller 128 rummelige, lyse lejligheder karakteriseret af den industri som tidligere har kendetegnet området. Boligerne er opført i varierende størrelser fra 68-136 kvm fordelt på to til fire værelser, mens selve byggeriet som helhed tæller henholdsvis fire og syv etager. Samtlige lejligheder er udstyret med enten terrasse eller altan og ligger placeret klos op ad den 23.000 kvm store Grønttorvspark.

Gammelt industrikvarter

Lathyrus Hus er beliggende i bydelens sydlige del, tæt ved den gamle Håndværkerby. Området er er udnævnt som nationalt industriminde, og smitter kraftigt af på de markante arkitektoniske træk i Lathyrus Hus. Bygningen kan kendes på de iøjnefaldende grønne vinduer, og store variation i facadeudtrykket. Den mørkegrønne farve fra vinduerne er ligeledes benyttet på boligernes tilhørende altaner, og drager i høj grad inspiration fra de historiske bygninger på torvet. Alle opgange har elevator og kameraovervågning.

By og natur

Grønttorvet, Københavns nye, grønne bydel, blander det bedste fra byen og naturen. Alle boliger har private udendørs arealer, mens den førnævnte Grønttorvspark udgør et samlingspunkt for beboerne med sin placering centralt i området. De grønne områder indbyder til leg, sport og afslapning. Placeringen i Valby faciliterer desuden transporten til det centrale København, med S-togsstationerne Ny Ellebjerg og Vigerslev Allé som nærliggende knudepunkter. Fra 2023 vil beboerne i Grønttorvet desuden kunne drage nytte af den ny metrolinje, med afgang fra netop Ny Ellebjerg station.

Lignende byggerier (3)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up