latinergården latinerkvarteret

Latinergården

Aarhus
Lejeboliger · Færdig
Fra 8.750 kr pr. md.

Beskrivelse

Latinergården er et byggeri, der består af 120 boligenheder, i Latinerkvarteret i Aarhus. Boligerne varierer i størrelserne 58-123 kvm og der er derfor boliger til et hvert behov. Maskinmesterskolen er flyttet fra grunden, og området mellem Borggade og Paradisgade omdannes til 120 lejligheder samt en række mindre butikker og erhvervslokaler.

Byggeriet er af høj kvalitet og inspireret af lokalområdet, der er udpræget mangfoldigt, hvilket man har forsøgt at få implementeret i så mange aspekter af Latinergården. De nye huse matcher højden på de eksisterende nabobygninger, og der laves et afvekslende gårdmiljø med beplantning. Byggeriet er trukket tilbage fra gadeplan, så der vil komme yderligere aftensol i området end førhen.. Boligerne kommer med rene linjer og gennemførte planløsninger. Ydermere har hver bolig køkken/alrum og lysindfald fra flere sider, hvilket begge passer med den moderne skandinaviske byggestil, som boligerne er opført efter.

I lokalplanen er det fastlagt, at de eksisterende kunstnerisk udsmykkede gavle bevares synlige.

Latinerkvarteret er med sine cafeer og kreative aktiviteter et attraktivt boligområde, og Latinergården skal være med til at give hele området et markant løft.

 

Lignende byggerier (23)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up