Laxnesshus ørestad

Laxnesshus

København · Ørestad
Ejerboliger / Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Højdeforskellene i bygningsstukturen i Laxnesshus skaber en stor variation af lejligheder med mange forskellige levemuligheder og uderum. De nye lejligheder i Laxnesshus kommer til at spænde fra 2-5 værelses lejligheder med egen altan og fællesterrasse. Ambitionen er at lave plantebede og opsætte drivhuse på tagene og skabe et frodigt havemiljø.

Byggerierne bliver en blanding af ejerboliger og lejeboliger og er tegnet af udvalgte arkitekter heriblandt Mangor & Nagel, Vilhelm Lauritzen Arkitekter, AI Gruppen og Arkitema.

Bygningen er lavet i et planprincip, hvor lejlighederne både er veldisponerede og gennemlyste, så der opnås en høj dagslyskvalitet i døgnets lyse timer.

Samtidig er der fokuseret meget på udemiljøerne. Der er kigget på Amager Fælled i udformningen af gårdrummene og arbejdet med frodig bæltebeplantning, små stier og et plantevalg, der ligner det, man har på Fælleden for på den måde at skabe en sammenhæng imellem kvarteret og Fælleden.

Man kan læse mere om Bellakvarter, som byggeriet er i, i vores byguide om Ørestad, hvor der er et afsnit om Bellakvarter.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Antal enheder
Scroll Up