En Lille Grøn Landsby
En Lille Grøn Landsby
En Lille Grøn Landsby

En Lille Grøn Landsby

Årslev
Lejeboliger · Færdig
Fra 5.200 kr pr. md.

Beskrivelse

Byggeriet, der er placeret på Lensmark i Årlsev, skal på alle møder være et gennemført bæredygtigt projekt. Det bliver de første DGNB-certificerede almene boliger på Fyn. En DGNB-certificering dokumenterer, at boligbyggeriet er bæredygtigt. De bæredygtige boliger vil være rækkehus i et og halvandet plan. 2-rumsboligerne er en lille luksusbolig gennemlyst og med loft til kip. 3- og 4-rumsboligerne er de halvandet plan og er en spændende og helt ny type med asymmetrisk saddeltag. I det nederste plan er: Entré, bryggers, (værelse), køkken og ophold. På den indskudte førstesal er der to gode værelser vendt ud mod en balkon, som samtidig udgør et ekstra areal til arbejde, leg, osv.

Spændende bæredygtighed i hele boligområdet

Boligerne vil blive sunde og velbelyste, der gør beboerne trygge og glade. Visionen er, at boligerne skal styrke fællesskabet med grønne arealer med plads til leg og ophold. Boligerne skal belaste miljøet mindst muligt, uden at der bliver gået på kompromis med indeklimaet. Fokus have været på at bygge boliger, der er billige at bo i og billige at servicere/vedligeholde.. Derudover får boligområdet et fællesareal med blandt andet legeplads, frugttræer, regnbede og bålplads. Dette er skabt omkring de tre aspekter i bæredygtighed, som byggeriet er skabt omkring: Social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

Boligområdet ligger centralt placeret på Fyn i bekvem pendler-afstand til bl.a. Odense og Svendborg. Den rummelige grund er velvalgt til projektet. Den giver åbne rammer for velbelyste boliger placeret i en social og grøn bebyggelse med plads til oplevelser, godt naboskab og private uderum.

Bæredygtighed handler om at skabe kvalitet for beboerne. Unødvendigt ressourceforbrug skal undgås. Der skal tænkes på den enkeltes sundhed og velfærd.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Ingeniør
  • Antal enheder
Scroll Up