Sales Styling
Lighthouse, Aarhus Ø
Lighthouse, Aarhus Ø
Lighthouse, Aarhus Ø
Lighthouse, Aarhus Ø
Lighthouse, Aarhus Ø

Lighthouse

Aarhus · Aarhus Ø
Ejerboliger · Delvist færdig

Beskrivelse

Lighthouse-projektet på den sublime placering på havnen i Aarhus afsluttes med anden fase – intet mindre end Danmarks højeste bygning. Åbenhed, liv og fællesskab betegner Lighthouse byggeriet som ud over det markante højhus også inkluderer fase 1, en gruppe trappeformede byggerier, som stod færdige i 2012.

Danmarks højeste bygning

Lighthouse bliver med sine 40 etager Danmarks højeste bygning. Med sit unikke udtryk pryder den Aarhus’ nye havnemiljø, og den kreative, bølgede konstruktion indbyder til såvel spirrende kreativitet som dybfølt ro.

Bugtcentret, som projektet også kaldes, skal opføres af anpartsselskabet Lighthouse United med investor Claus Hommelhoff og byudvikler Rune Kilden. Arkitekt Kim Herforth Nielsen, partner i arkitektfirmaet 3XN, har slået stregerne til det markante vartegn, og landskabsarkitekterne Schønherr har skabt haver og fællesarealer.

Byggeriet ventes at stå færdig i 2020 og kommer også til at indeholde omklædningsfaciliteter til Havbanens brugere, et formidlingssted for Aarhusbugtens Sea Rangers samt et Open Space-område til udstillinger og turistformidling.

Unikke konstruktioner og faciliteter

Lys, luft, natur og unikke konstruktioner – de elementer er du omgivet af hver dag i Lighthouse. Og mulighederne for inspirerende færden er tæt på endeløse i resten af bygningens spændende sammensætning. Faciliteterne i Lighthouse inviterer til social elegance og sætter prikken over i’et med smukke fælles lokaler og cafémiljøer på flere forskellige nivauer i bygningen.

Majestætisk udsigt over Aarhus

Forestil dig Aarhus fra 128 meters højde. Fra Lighthouse-tårnets top får beboere, Aarhusianere, turister og andre Lighthouse-entusiaster et betagende 300 graders view over byens ikoniske bygninger og smukke natur.

Aarhus Ø

På Aarhus Ø bliver du omgivet af storslået arkitektur og møder bogstavelig talt et hav af muligheder for at leve det eftertragtede urbane liv – men med naturen som nærmeste nabo. Forestil dig at vågne til havets brusen i en arkitektonisk perle hver morgen og med byens centrum indenfor gåafstand.

 

Der vil desuden blive etableret en såkaldt ”Ø-linje”, der er en sti, som skal skabe sammenhæng i Aarhus Ø og liv på tværs af de fire øer på Pier 4.

Lignende byggerier (25)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up