liseborg plantage Viborg

Liseborg Plantage

Viborg
Ejerboliger · Delvist færdig

Beskrivelse

Liseborg Plads indebærer 78 rækkehuse med højt til loftet og opført i ét plan. Boligerne kommer med terrasser, have og carport med redskabsskur.

Området, som rækkehusene ligger i, indebærer allerede etablerede institutioner, skole, indkøbsmuligheder og natur. Området er derfor allerede velfungerende, mens man som beboer kan være med til at skabe den demografiske identitet til området.

Elegante boliger til elegant område

Hver bolig er elegant indrettet med rene linjer og hvide vægge. Boligerne kommer med store vinduespartier, der medfører, at boligerne er gennemlyste og deraf fremstår ekstra rummelige. Værelserne kommer med indbygget skabsplads, der er gemt væk bare skydedøre. Rækkehusets hjerte er stuen og køkken-alrum, der skaber et harmonisk udtryk til boligen. Boligerne kommer med både vaskemaskine og tørretumbler.

Boligerne er opført efter 2020-kravene for boliger. Rækkehusene kommer derfor bl.a. med solceller på taget, varmepumper og gulvvarme, hvilket samlet både er godt beboerens økonomi samt miljøet.

Inde i projektområdet skal der anlægges parkeringsplads samt regnvandssø. Ydermere er der et fælleshus med plads til omkring 100 besøgende til diverse arrangementer. Et stenkast fra boligerne er der fritidsfaciliteter og sportsanlæg i absolut særklasse, som beboerne kan benytte sig af.

Befolkningsudvikling medfører efterspørgsel på nybyggerier i Viborg

I April 2018 købte ejendomsselskabet Admiral Capital samtlige boliger for et trecifret millionbeløb. Firmaet har de seneste år opkøbt flere nybyggerier i områderne uden for København og Aarhus, hvor der forventes befolkningstilvækst.

Dette er især tilfældet i Viborg, hvor Danmarks Statistiks befolkningsfremskrivning fra maj 2016, skønner en udvikling for Viborg Kommune over udviklingen på landsplan. Danmarks samlede befolkning forventes som helhed at stige med 6,3 % mod 8,9 % i Viborg Kommune frem mod år 2032. Konkrete tal fortæller, at der forventes at komme 1.400 tilflyttere i aldersgruppen 25-39-årige, hvilket især er målgruppen for Liseborg Plantage. Rækkehusene er derfor opført i bestræbelserne på at imødekomme den fremtidige udvikling i demografien i Viborg.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up