Advice Ejendomsadministration
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
sluseholm Løvholm

Løvholm

København · Sydhavnen
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.999.000 kr

Beskrivelse

Løvholm ligger på en selvstændig karré i København og Sydhavns pendant til Venedig, Sluseholmen. Byggeriet består af 168 ejerlejligheder, der alle har enten altan, terrasse eller tagterrasse, hvor man kan nyde udsigten over vandet eller resten af Sydhavns smukke byggerier. Lejlighederne er store og rummelige med optimalt lysindfald fra de store vinduespartier.

En aktiv bydel i “det nye Sydhavn”

Den arkitekttegnede ejendom ligger mellem bølgeskvulp og murstensbyggerier i havnefrontens yderste parket. Her er der højt til loftet, mens kvarteret emmer af børnefamilier, karriereplaner og aktiv livsstil.

Området er i høj grad præget af nærværet til vandet og er i konstant bevægelse med masser af aktivitet. Folk er på løbe-, gå- og cykelture overalt i området. Der er både liv i vandet, fugle i luften, kajak på tur og nye bygninger skyder op. Området er alt andet end statisk. I 2020 er det planlagt at skabe et sundhedshus til alle Sluseholmens beboere. Her vil der både være læger, speciallæger, fysioterapeuter og fitnesscenter. Desuden vil der i gadeplan være et apotek.

Den overordnede plan for Sluseholmen er udformet af den hollandske arkitekt Sjoerd Soeters, der lader sig inspirere af ”Java-øen” og ”Borneo-øen” i Amsterdam. Atmosfæren veksler mellem intime kanalmiljøer og områder med udsyn til de omgivende havneområder.

Ydermere får området en metrostation på den ny linje fra Hovedbanegården til Ny Ellebjerg.

Kort

Sluseholmen 3, 2450 København, Danmark

Lignende byggerier (84)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser

Yderligere information

  • Bygherre: Danica Pension
  • Ejendomsmægler: Living Homes
  • Antal lejligheder/lejemål: 168
  • Gloove
Scroll Up