Natur-Energi
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
Løvholm, Sluseholmen
sluseholm Løvholm

Løvholm

København · Sydhavnen
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.999.000 kr
Kom til åbent hus

Beskrivelse

Løvholm er en selvstændig karré i Sluseholmen i Københavns Sydhavn. Byggeriet består af 168 ejerlejligheder, der alle har enten altan, terrasse eller tagterrasse, hvor man kan nyde udsigten over vandet eller resten af Sydhavns smukke byggerier. Lejlighederne er store og rummelige med optimalt lysindfald fra de store vinduespartier.

Den arkitekttegnede ejendom ligger mellem bølgeskvulp og murstensbyggerier i havnefrontens yderste parket mod inderhavnen. Her er der højt til loftet, mens kvarteret emmer af børnefamilier, karriereplaner og aktiv livsstil.

Facaderne på Løvholms karré er opdelt i mindre “huse” med hver sit arkitektoniske udtryk, materialevalg samt variation i altan og vinduesplacering.

Bebyggelsen opføres som en tæt høj bebyggelse i 7 etager mod vest, mod syd og øst 5 etager og mod nord 5 etager plus penthouse. I midten af karréen etableres et gårdmiljø med græsarealer, beplantninger og cykelparkering. Den daglige adgang til lejlighederne er herfra.

Løvholms ejerlejligheder udgør en sjælden mulighed for at købe en projektbolig på Sluseholmen, hvor de fleste andre nye boliger opføres som lejeboliger.

Der er flere lejemål for liberalt erhverv i stueplan.

En aktiv bydel i “det nye Sydhavn”

Den overordnede plan for Sluseholmen er udformet af den hollandske arkitekt Sjoerd Soeters, der lader sig inspirere af ”Java-øen” og ”Borneo-øen” i Amsterdam. Atmosfæren veksler mellem intime kanalmiljøer og områder med udsyn til de omgivende havneområder.

Sluseholmen får med kort afstand til Løvholm en metrostation på den ny linje fra Hovedbanegården til Ny Ellebjerg.

Kort

Kontakt

Danica Ejendomme

Vi er en fuldt integreret del af Danica Pension, som investerer i fast ejendom for at sikre pensionskundernes opsparing et godt og sikkert afkast. Det arbejde, vi udfører, og de ejendomme, vi medvirker til at opføre eller renovere, lever naturligvis..

Lignende byggerier (115)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Løvholm København · Sydhavnen
Interesseret i en bolig?

Indflytning fra
Størrelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Parkeringskælder
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
  • eBoligadvokat
Scroll Up