loevstikkevej oppefra
løvstikkevej køkkenalrum
løvstikkevej stue
løvstikkevej toilet

Løvstikkevej, Silkeborg

Silkeborg · Eriksborg
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 7.400 kr pr. md.
Udlejning i gang - henvend dig

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Løvstikkevej består af 78 rækkehuse, med en placering i Silkeborgs nye attraktive bydel Eriksborg. Der er mulighed for at vælge imellem 5 forskellige typer af rækkehuse.

Type 1. består af en et plans rækkehus, med 2 værelser, i størrelsen i 60-63 kvm.
Type 2. består af en et plans rækkehus, med 2 værelser, i størrelsen i 75-78 kvm.
Type 3. består af en et plans rækkehus, med 3 værelser, i størrelsen i 95-98 kvm.
Type 4. består af en et plans rækkehus, med 4 værelser, i størrelsen i 109-113 kvm.
Type 5. består af en et plans rækkehus, med 5 værelser, i størrelsen i 127 kvm.

Moderne og lyse rækkehuse

Type 1. og 2. er længehuse, mens resten af typerne er en blanding mellem længehuse og gavlhuse. Alle boligerne er indbydende med deres lyse indretning, store vinduespartier, lyse vægge og træbetonloft. Ydermere har alle boligerne egen terrasse, skur og ventilationsanlæg, der sikre beboerne et godt indeklima. Boligerne har også egen carport og ellers er der også en fælles parkeringsplads i området.

Ny bydel tæt på Silkeborg

Eriksborg er en ny bydel, der ligger imellem Gødvad og Gravballe lidt nordøst for Silkeborg. Den nye bydel bliver udviklet over fire etaper. Første etape er omkring Gødvad, mens næste etape bliver lidt længere nordpå mod Grauballe. Det er allerede besluttet at bydelen både skal have sin egen skole, daginstitution og supermarkeder. Derudover vil bydelen både byde på rolige omgivelser, samtidig med at beboerne er tæt på Silkeborgs levende kultur og byliv.

Kontakt

Birch Ejendomme

88 44 50 44

NYE LEJEMÅL I MIDTJYLLAND Birch Ejendomme bygger og udlejer nye lejemål i Midtjylland. Vi opfører etagebyggeri samt rækkehuse i ét eller to plan, og vi har lige nu nye lejeboliger på vej i både Silkeborg, Randers, Vejle, Tilst, Kolding og..

Skriv en kommentar

Løvstikkevej, Silkeborg Silkeborg · Eriksborg
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Skurfacilitet
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up