BusyBees
Ungdomsboliger Lyngby
Ungdomsboliger Lyngby
Ungdomsboliger Lyngby
Ungdomsboliger Lyngby

Lyngby Hovedgade Ungdomsboliger

Lyngby
Ungdomsboliger · Under opførelse

Beskrivelse

For at imødekomme det store og stigende behov for boliger til unge i hovedstadsområdet, har bestyrelsen i Lyngby-Taarbæk kommune godkendt en anmodning fra Lyngby Boligselskab om at opføre 145 almene ungdomsboliger på Lyngby Hovedgade.

– Vi vil gerne være med til at give unge studerende bedre bomuligheder. Og det her projekt ser rigtigt spændende ud, siger Kaj Eliasen, der er formand for Lyngby Boligselskab.

Boligerne

Ungdomsboligerne vil være fordelt på fire etager på 1.-4. I stueetagen vil der blive detailhandel til gavn for de unge beboere, der derfor vil have sekunder fra sin dør til indkøbsmuligheder. På Supermarkedernes tag vil blive opført som grønne arealer, der vil fungere som solterrasser, som vil ungdomsboligernes beboere vil have fri adgang til.

Ingeniørerne for projektet, Oluf Jørgensen A/S, har indarbejdet et effektivt ventilationsanlæg, kvalitetsvinduer, isolering med lave U-værdier samt solceller på taget.

Boligerne vil bestå af 125 et-værelses samt 20 to-værelses ungdomsboliger med central placering i kernen af Lyngby – tæt på stationen, Lyngby storcenter og Magasin.

Ifbm. byggeriet vil man ombygge og udvide krydset ved Lyngby Hovedgade, bl.a. for at give adgang til parkeringskælderen, der vil blive lavet til byggeriet. Derudover vil man også udvide krydset for at forberede forudsætninger for at trafikken i krydset vil glide nemmere samt formindske den dertilhørende støj. Der passerer over 10.000 biler igennem krydset dagligt.

Sådan får du en bolig

Det er endnu ikke muligt at blive skrevet op til ungdomsboligerne på Lyngby Hovedgade, men dette forventes snart at blive muligt.

 

Kort

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Jackie Phillip
Scroll Up