Bolighed
lysningen trekroner
lysningen

Lysningen

Ejerboliger / Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Casa Nord står bag opførelsen af de 44 nye rækkehuse i Trekroner, Roskilde. Casa Nord er et nytænkende ejendomsudviklingsselskab, der udvikler boligprojekter med fokus på at forene funktionalitet, æstetik og natur.

Hyggelige rækkehuse i god beliggenhed med befriende natur

Alle rækkehusene har to badeværelser. I stuen findes entré, bryggers, stort køkken/alrum med direkte adgang til terrasse i egen vestvendt have. Stue og værelser er fordelt på de øverste etager. Rækkehusene ligger i gåafstand fra Trekroner st., der tager dig til København H på 20 minutter eller Roskilde st. på 5 minutter. Ydermere er der kort afstand til motorvejen. Der er derfor fin mulighed for at bo i Lysningen og arbejde i København eller Roskilde. Derudover byder Trekroner på flere gode daginstitutioner, en folkeskole med Danmarks bedste kondital og Rudolf Steinerskole. Roskilde Universitetscenter er centralt placeret i Trekroner.

Derudover kan du nyde aftensolen på terrassen i egen have. Eller mød naboen på de fælles grønne områder med tilhørende legeområder. Mødestedet for voksne og tumlepladsen for børn og barnlige sjæle. Lysningen sætter rammerne for det grønne liv. Derudover er der en skøn natur i nærområdet med sø og skov, hvor cykel-, gå- og løbeture er oplagte og fredelige.

Fine indkøbsmuligheder tæt på

Blot 5 minutters kørsel fra Lysningen ligger Ro´s Torv. På RO’s Torv kan man få en unik shoppingoplevelse, der er værd at køre efter. En oplevelse der i kraft af en rolig, lys og afslappende atmosfære samt moderne kunst og arkitektur skiller sig ud fra mængden. Stedet stræber efter at give sine kunder mulighed for mangfoldige og spændende shoppingoplevelser krydret med afvekslende events for både børn og voksne.
Ud over RO’s Torv kan man inden for gåafstand finde både Super Brugsen og Fakta samt caféliv.

 

Kort

2 kommentarer

 • Peter
  4 måneder siden

  Er der ledige boliger.?

  • Troels - Nybygget.dk
   4 måneder siden

   Hej Peter,

   Byggeriet stod færdigt i 2016, så der er ikke flere ledige boliger på projektstadiet. Men der er selvfølgelig mulighed for at der er noget aktuelt til salg/leje – det har vi dog desværre ikke data på.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning
Størrelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Byggestart
 • Antal lejemål
 • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up