Marina House
Marina House
Marina House

Marina House

Aarhus · Aarhus Ø
Lejeboliger · Færdig
Fra 4.500 kr pr. md.

Beskrivelse

Aarhus er blevet beriget med 45 lækre lejligheder i høj kvalitet. Marina House er et ambitiøst 8 etagers byggeri, der, med sans for arkitektur, kvalitet og miljø, sætter nye standarder. Marina House er en del af de nordlige bynære havnearealer, som i de kommende år vil blive det ‘nye bycentrum’. En helt ny og levende bydel og et naturligt udgangspunkt for mennesker, der ønsker at bygge deres fremtid i Aarhus. Marina House er tegnet af Cebra Arkitekter og er opført i totalentreprise af Sjælsø Danmark A/S.

Boligerne kommer i tre forskellige typer:

Type A

Lejligheden har et stort køkken alrum, et soveværelse og et badeværelse med separat bruseniche og vaskesølje med både vaskemaskine og tørretumbler.

Type B

Lejligheden har et stort køkkenalrum, to værelser og et badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkkenalrummet er der udgang til meget stor vinkelaltan på ca. 30 m2. Altanen har trægulv.
Lejligheden egner sig perfekt som delelejlighed eller kæresteparret. I køkkenalrummet er der plads til et spisebord og en mindre hyggekrog.

Type C

Lejligheden har et stort køkkenalrum, to værelser og et badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkkenalrummet er der udgang til meget stor altan på ca. 13 m2. Altanen har trægulv.

Beboerne har et fælles campusområde imellem de fire boligblokke. Derudover byder Marina House på en stor, fælles tagterrasse med udsigt over lystbådehavnen, byen og skoven.

Marina House er et unikt byggeri og et indblik i fremtidens byggestandarder. Havmiljøet sætter store krav til facadematerialernes kvalitet. Ved siden af de konkrete materialevalg, er der sat høje krav til funktionalitet, energiforbrug, arkitektur og indretning. Boligerne er fremtidssikrede, og uanset om man søger fordybelsen med udsigten ind over lystbådehavnen eller fællesskabet på den skønne tagterasse, vil Marina House byde på unikke oplevelser.

Lignende byggerier (22)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up