Happy Helper

Marine One Tower

Aalborg
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.499.000 kr

Beskrivelse

På én af de absolut bedste beliggenheder på Aalborgs Havnefront, opføres 34 eksklusive ejerlejligheder i ejendommen Marine One Tower.

Marine One Towers 34 lejligheder fordeles på i alt 11 boligtyper. Marine One Towers boliger har et areal på mellem 66-380 kvm, fordelt på 2-6 værelser.

Boligerne i Marine One Tower er opført med tilhørende terrasser. Terrasserne er mildest talt store og generøse. De mindste boliger vil som minimum have et terrasseareal på 12 kvm, mens størstedelen af boligerne som minimum har 33 kvm terrasseareal.

I den 380 kvm store og overdådige penthouse bolig, kan beboerne se frem til hele 128 kvm terrasse.

På taget af Marine One Tower etableres ‘Marine One Rooftop’. Ejendommens Rooftop er et ekstravagant have/terrasseanlæg på hele 200 kvm. Herfra kan den imponerede udsigt over Aalborg og Nørresundby nydes.

Elegant etagebyggeri på unik beliggenhed

Marine One Tower er et slankt og ikke mindst elegant etagebyggeri. Ejendommen opføres i 10 etager, hvilket sikrer en intet mindre end eminent udsigt over fjorden, Aalborg og Nørresundby.

I ejendommens stueetage er der anlagt en lobby i luksuriøse materialer. Lobbyen opføres i en kombination af især messing og marmor. Fra lobbyen tager den elegante og opvarmede elevator straks beboeren op til vedkommendes respektive etage.

Beliggenheden på Beddingen betyder at beboerne kan se frem til den mere luftige del af Aalborgs Havnefront. Beddingen er kendetegnet af en lavere bebygningstæthed, end det er tilfældet andre steder på Aalborgs Havnefront og Østre Havn. En luftighed der tillader udsigt til fjorden fra samtlige af ejendommens 34 boliger.

Desuden er Marine One Tower etableret i den del af Østre Havn og Beddingen, som er stort set færdigbygget. Man kan derfor som ejendommens kommende beboere, glæde sig over ikke at skulle bekymre sig om at leve midt på en byggeplads.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Elevator
Fælles tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
  • Facebook
Scroll Up