Metropolis

Metropolis

København · Sydhavnen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Metropolis på Sluseholmen huser 81 eksklusive ejerboliger i 10 etagers højde. Samtlige lejligheder er udstyret med flere private altaner, hvorfra den eminente udsigt over det resterende København kan nydes. Boligerne varierer i størrelsen fra 90 til hele 210 kvm. På de to øverste etager er der etableret private tagterrasser, samt en enkel fælles tagterrasse for de resterende beboere. Til hver bolig hører desuden et depotrum.

Markant byggeri

Metropolis ligger placeret på en kunstig halvø i forlængelse af Sluseholmen og udgør et vartegn for området. Den høje bygning bærer i høj grad præg af hovedstadens eksisterende byggerier, og er kendetegnet af en glat, bølgende facade som giver byggeriet et markant udtryk. Facaden er beklædt med blå fiberbeton og giver Metropolis et maritimt og stilfuldt udtryk. Boligerne rummeligt indrettet med masser af plads til personlige præg. Farverne er generelt lyse og de store vinduespartier skaber liv og lys i boligerne.

Byens tilbud

Fra Metropolis er der ikke langt til flere af de grønne områder på det vestlige Amager. Fælleden kan nås på få minutter og indbyder til udflugter og motion med højt til himlen. De omkringliggende havnebassiner udgør desuden populære besøgsmål for beboere på Sluseholmen, flere steder med direkte adgang til vandet. Både i lokalområdet og i det centrale København præsenteres du for et væld af indkøbsmuligheder, spisesteder og kulturelle oplevelser. De fleste tilbud kan nås på cykel eller med bus indenfor få minutter. Den offentlige transport i området forbedres yderligere med åbningen af den nye metrolinje i 2023.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Fælles tagterrasse
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up