Mørdrup Lejlighederne

Mørdrup Lejlighederne

Espergærde
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.495.000 kr

Beskrivelse

Mørdrup lejlighederne består af 39 moderne boliger centralt placeret i Espergærde. Byggeriet er er placeret nær stationen og Espergærde Centret, mens et større udvalg af museer, caféer og havnearealer gør området til et af de mest eftertragtede i Nordsjælland. De 39 lejligheder fordeles på fire separate punkthuse konstrueret i tre-fire etager, hvoraf stuen i tre af boligerne er forbeholdt erhverv. Lejlighederne varierer i størrelsen fra 82-128 kvm fordelt på 3-5 værelser. Lejlighederne er alle udstyret med overdækket terrasse, elevator i samtlige opgange, samt tilhørende parkering og depotrum på terræn. De øverste lejligheder har desuden egen, afskærmede tagterrasse. Priser starter fra 2.495.000 kr.

Mørdrup lejlighederne er alle udstyret med køkkener fra HTH i hvide nuancer med brede skuffer og overskabe, mens Siemens er leverandør af hårde hvidevare. De lyse rum gør boligerne luftige og lette at indrette, og de tilhørende terrasser udgør på mange måder et ekstra rum til indretning.

Centralt i Espergærde

Havet udgør en markant faktor for beboerne i Espergærde. Med placeringen langs strandvejen er der således kun små 20 minutters gang til byens havn, hvor et fint udvalg af spisesteder og strandarealer byder sig. Naturen kan desuden nydes i de mange grønne skovarealer i området omkring Espergærde og nabobyen Kvistgård.

Espergærdecentret, en af Danmarks, ældste udgør et udgangspunkt for både indkøb, shopping og spisning for beboerne i området omkring Mørdrup lejlighederne. Hvis ikke mulighederne her er nok, udgør togafgangene fra den nærliggende Espergærde station en smutvej til et væld af andre destinationer. Med regionaltog tager turen til det centrale København således 34 minutter, mens turen til Helsingør kan klares på syv.

Lignende byggerier (2)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Depotrum
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up