Advice Ejendomsadministration

Mokkahusene, IrmaByen

Irmabyen · Rødovre
Ejerboliger · Delvist færdig
Fra 2.695.000 kr

Beskrivelse

Bo smukt og bæredygtigt med lys fra alle verdenshjørner

Mokkahusene er fire punkthuse og er skabt med lys for øje. Husene er placeret sådan, at lysindfaldet fra de store gulv-til-loft vinduer bliver optimalt overalt i lejlighederne.  Solcellerne på to af tagene sørger for bæredygtig strøm i hverdagen til Mokkahusenes fællesarealer.

De fire huse udgør en firkant, der danner et gårdrum med kvarterpladsen i midten. Her mødes du med dine naboer eller hilser på de andre beboere i IrmaByen, som kommer forbi Mokkahusene. Dyrk fælleskabet eller privatlivet. Mokkahusene er skabt til begge dele.

Altaner, terrasser og private haver
Selvom Mokkahusene ligger op til Storkøbenhavns største sammenhængende naturområde, får du også friluftsliv direkte i din bolig. Alle 73 lejligheder har nemlig private udearealer, i form af egen lille have, altan eller tagterrasse. Flere af lejlighederne har to altaner, så du kan få sol til kaffen uanset tidspunktet på dagen. På tagene har 17 af lejlighederne deres egen private tagterrasse med hele himlen til fri afbenyttelse. 8 lejligheder har små private haver.

Vi planter også spiseligt grønt og frugt overalt på IrmaByens offentlige områder.

Rene nordiske linjer
Rummene i Mokkahusene er store, lyse og stilrene, i nordisk design med kvalitet i hver en detalje. Egeparketgulvene står flot til HTH køkkenet med rene, moderne linjer. Et sted, der kalder på både glæde og afslapning.

Kort

Kaffevej, 2610 Rødovre, Denmark

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Gloove
Scroll Up