Bolighed

Mokkahusene

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.295.000 kr
Udsolgt

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Mokkahusene er fire punkthuse i IrmaByen, Rødovre. Byggeriet har 73 ejerlejligheder i varierende størrelse fra 81-145 m2 fordelt på 2-5 værelser. I Mokkahusene får du bæredygtig hverdagsluksus tæt på storbyen og naturen.

Bo smukt og bæredygtigt med lys fra alle verdenshjørner

Mokkahusenes boliger er placeret sådan, at lysindfaldet fra de store gulv-til-loft vinduer er optimalt overalt i lejlighederne. Solcellerne på to af tagene sørger for bæredygtig strøm i hverdagen til Mokkahusenes fællesarealer.

De fire huse udgør en firkant, der danner et gårdrum med kvarterpladsen i midten. Her mødes du med dine naboer eller hilser på de andre beboere i IrmaByen, som kommer forbi Mokkahusene. Dyrk fælleskabet eller privatlivet. Mokkahusene er skabt til begge dele.

Mulighed for udeliv

Trods Mokkahusenes placering op til Storkøbenhavns største sammenhængende naturområde, får du også friluftsliv direkte i din bolig. Alle 73 lejligheder har nemlig private udearealer, i form af egen lille have, altan eller tagterrasse. Flere af lejlighederne har to altaner, så du kan få sol til kaffen uanset tidspunktet på dagen. På tagene har 17 af lejlighederne deres egen private tagterrasse med hele himlen til fri afbenyttelse. 8 lejligheder har små private haver.

Overalt på IrmaByens offentlige områder plantes spiseligt grønt og frugt.

Rene nordiske linjer

Rummene i Mokkahusene er store, lyse og stilrene, i nordisk design med kvalitet i hver en detalje. Egeparketgulvene står flot til HTH køkkenet med rene, moderne linjer. Et sted, der kalder på både glæde og afslapning.

De fire punkthuse opføres i lyse mursten med kubistiske former og markante terrasseringer, der sammen skaber variation, fællesskab og uderum af høj kvalitet.

Kontakt

ELF Development

ELF Development A/S er et ejendomsselskab, der beskæftiger sig med projektudvikling af eksisterende og nye ejendomme. ELF Development A/S udvikler og opfører ejendomsprojekter til ejerboligmarkedet. Der arbejdes også med udvikling af lokalplaner og udvikling af eksisterende ejendomme med potentiale. ELF..

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Mokkahusene Rødovre · IrmaByen
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Have
Solceller
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • VOPA
Scroll Up