Mølbak
Molehuset, Sluseholmen
Molehuset, Sluseholmen
Molehuset Stue

Molehuset

København · Sydhavnen
Erhverv / Lejeboliger · Færdig
Fra 13.500 kr pr. md.

Beskrivelse

Molehuset er endnu en spændende etape af boliger på “Det nye Sluseholmen” og bliver udviklet af Danica ejendomme. Molehuset består af 55 moderne lejligheder på 87-155 kvm fordelt på 2-5 værelses lejligheder – alle med store altaner.
Byggeriets ene længe huser desuden “Madslusen”, som rummer 481 m2 med mad-stader. Her er plads til restauranter, cafeer, sandwichbarer og streetfood med en unik placering til kanalen.

De moderne og lyse boliger er udviklet med særlig fokus på funktionalitet og individuel livsstil. Her er lys, luft og hyggelige kanaler, der henleder tankerne på Venedig og Amsterdam. Boligernes store vinduespartier sikrer et fantastisk kig mod kanalerne, ligesom alle boliger har tagterrasse, altan eller terrasse.

De lyse køkkener er udstyret med elementer fra HTH samt alle moderne hårde hvidevarer. De flotte og tidløse badeværelser er indrettet med HTH baderumsmøbel, vaskesøjle og bruseniche.
Alle boliger har depotrum i lejligheden eller i kælderen, og der er mulighed for leje af p-pladser i P-kælder.

I de maritime omgivelser ved den gamle sluse kan du nyde vandet og udelivet langs de mange kanaler samtidig med, at du er tæt på Citys mangfoldige kultur- og caféliv.

Lignende byggerier (26)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up