Natur-Energi
Montagehuset
Montagehuset
Montagehuset
Montagehuset

Montagehuset

Valby
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 8.500 kr pr. md.

Beskrivelse

Montagehuset er navnet på et byggeri i Valbys nye bykvarter Valby Maskinfabrik. Her findes 97 topmoderne lejeboliger i varierende størrelse fra 50-129 kvm og med 1-5 værelser. Der er således varierende boligtyper, som spænder fra mindre lejligheder til store familieboliger. Der er desuden penthouse-lejligheder og boliger i 2 plan.

Lejlighederne er klar til indflytning i to etaper: 1. oktober 2018 og 1. december 2018.

Montagehalskvarteret

Montagehuset finder man i området Montagehalskvarteret i Valby Maskinfabrik. Man er tilbagetrukket fra Gammel Køge Landevej med en meget central placering for området. Der er stort fokus på at skabe en varieret bydel bl.a. ved at sætte en række karakterfulde eksisterende fabriksbygninger i stand og anvende dem til nye formål. Dermed skabes god balance mellem nyt og gammelt. De flotte rødstensbygninger ’Omklædningen’, ’Gearhallen’, ’Marketenderiet’ og ’Fræsehallen’ er allerede blevet ombygget og indrettet til showrooms, selskabs- og konferencelokaler samt kontormiljøer. Tilsammen skaber dette et attraktivt bykvarter, der på én og samme tid peger på fremtiden og har tråde tilbage i historien.

Byggeriet Montagehuset

Montagehuset er inddelt i tre forskellige arkitektoniske typer: Trempelhuset, gavlhuset og hjørnehuset, placeret om et åbent gårdrum.

Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1., 2., 3., 4. og 5. sal har altan, og der er elevator i alle opgange. Alle 2, 3, 4 og 5-værelses boliger er indrettet med soveværelse og rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. I alle boliger er der et rummeligt badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alt i hårde hvidevarer.

Fra elevatorerne er der også forbindelse til kælderen, hvor der findes depotrum, cykelparkering, barnevognsopbevaring samt parkeringskælder.

Byrum

Mellem Valsehuset og Montagehallen anlægges Maskintorvet, som bliver et stort, grønt og rekreativt område til glæde for Valby Maskinfabriks beboere. Maskintorvet, der har samme størrelse som Nytorv og Gammel Torv til sammen, udformes med grønne arealer, bænke og udfoldelsesmuligheder for både små og store børn.

Miljøhensyn

Montagehuset overholder kravene til lavenergiklasse 2020 og har dermed et energiforbrug, der ligger lavere end gældende energiramme. Det lave energiforbrug opnås med bl.a. en højisoleret klimaskærm og lavenergi træ/aluminium-vinduer, samt optimerede tekniske installationer.

Kort

Download materiale

Lignende byggerier (6)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Parkeringskælder
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
  • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up