My TownHouse

My TownHouse

Odense
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 1.595.000 kr

Beskrivelse

I en rolig del af byen, tæt på Odense centrum, finder man Gartnerbyen. Her opføres 20 Town Houses i fire forskellige størrelser, med fantastisk beliggenhed langs Langesøstien. Boligerne sælges som ejerlejligheder og varierer i størrelsen fra 65-121 kvm opdelt i stuelejligheder, og ét- og toplans lejligheder på 1. og 2. sal. Fra samtlige lejligheder har beboere direkte adgang til egen terrasse eller tagterrasse. Til hver lejlighed hører desuden et opbevaringsskur og brugsret til den nærliggende parkeringsplads. Lejlighedernes kvadratmeter fordeles over 2-4 værelser. Priser starter fra 1.595.000 kr.

Gartnerbyens MyTownHouses er opført i materialer af høj kvalitet fra kendte leverandører. Boligerne er indrettet med fokus på enkelthed, funktionalitet og praktikalitet fra top til tå, og karakteriseres desuden af holdbart design.

Rolige omgivelser centralt i byen

Med beliggenheden i Gartnerbyen er beboerne i de nye Town Houses tæt på størstedelen af Odenses mange tilbud og muligheder. Kvarteret karakterises i høj grad af de nye, moderne byggeriers samspil med de traditionelle omgivelser. I Gartnerbyen får du privatliv, hyggekroge og grønne pladser, mens et gennemført butikstorv binder området sammen og skaber fællesskab beboerne imellem. Et gennemgående stisystem gør det nemt at komme rundt i det centrale Odense på cykel eller til bens, så beboerne i Town Houses let kan benytte byens mange tilbud. Transporten forbedres yderligere fra slutningen af 2020, hvor Odense Letbane åbnes.

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Tagterrasse
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up