Nabolaget aarhus

Nabolaget

Aarhus
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Nabolaget er et nyopført byggeri, der er placeret i Aarhus Nord og indeholder 272 lejeboliger. Boligerne er fordelt i tre punkthuse med varierende facader og højder. To punkthusene vil være 14 etager højt, mens det sidste vil være på seks etager. De 272 boliger er del af først etape, mens anden etape vil indeholde 118 boliger, der indtil videre ikke er planlagt.

Alle boliger kommer med altan, dog vil boligerne i stueetagen have en lille forhave. Der er allerede indbygget opvaskemaskine, ovn og emhætte i køkkenet, mens toilettet har vaskemaskine og tørretumbler installeret.

Attraktiv placering i Aarhus Nord

Boligerne er placeret i Katrinebjerg i Aarhus Nord. Grunden har primært været benyttet til kontorlokaler, men den attraktive placering tæt på Aarhus Centrum samt den store mængde kulturelle tilbud inden for gåafstand har medført, at Ejendomsselskabet Olav de Linde har opkøbt grunden for at bygge boliger.

Man finder bl.a. Storcenter Nord, fitness center, Botanisk Have, uddannelsesinstitutioner som Journalisthøjskolen og Aarhus Universitet alt sammen inden for gåafstand. Alt dette er med til at gøre Nabolagets placering særdeles attraktiv.

Det har været bygherren, Ejendomsselskabet Olav de Linde’s, intention, at byggeriet og boliger skulle danne de perfekte rammer omkring en travl hverdag og skabe de perfekte forudsætninger for et tæt naboskab og boglæde.

Desuden er der et godt netværk af bybusser lige i nærheden og på længere sigt vil Letbanen gøre infrastrukturen til og fra Aarhus N endnu mere problemfri.

Lignende byggerier (22)

Skriv en kommentar

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up