Rådmandshuse Køkken Nørrebro
Rådmandshuse Nørrebro Stue
Rådmandshuse Stue Nørrebro
Rådmandshuse soveværelse Nørrebro
Rådmandshuse værelse Nørrebro
Rådmandshuse badeværelse Nørrebro
Rådmandshuse Nørrebro

Rådmandshuse

København · Nørrebro
Ejerboliger · Delvist færdig
Fra 2.895.000 kr

Beskrivelse

Centralt på Nørrebro findes Rådmandshusebebyggelsen. Bebyggelsen er bestående af 18 nye taglejligheder, beliggende på 5. sal. Lejlighederne udbydes i størrelserne  61 – 110 m² og består af 3-4 værelser. Enhederne varierer meget i størrelse og planløsning. Det betyder de tiltaler enlige, såvel som par og egner sig endda også som forældrekøb.  Det er muligt at nyde udsigten over byens tage, eftersom de fleste enheder enten har en altan eller en fransk altan. Få enheder indeholder sågar begge dele.

Lyset er i fokus

Arkitekten bag byggeriet, MonoArk, har lagt vægt på at trække lyset dybt i lejlighedernes rum, hvilket man gennem ovenlysvinduer og kviste har realiseret. Samtidig har man sikret rummeligheden i ethvert rum, ved at åbne fra loft til kip. Det resulterer i åbne rum, der er gennemsyret af rummelighed og lys.

Det skønne Nørrebro

Rådmandhuse er beliggende på det pulserende Nørrebro, hvor alt fra gode indkøbsmuligheder til hyggelige caféer er let tilgængeligt. I kort afstand fra lejlighederne findes universitetsparken, der udgør en stor del af campus KU. Området omkring Rådmandsgade, byder på fællesarealer i BaNanna Park, hvor hygge og boldspil går op i en højere enhed. Få hundrede meter væk ligger en metrostation, der med åbning i 2019, sikrer nem adgang til det øvrige København. Alternativt kan centrum nås på blot 10 minutter på cykel.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up