Nørresundby havnefronten
Nørresundby havnefronten
Nørresundby Havnefront

Nørresundby Havnefront

Nørresundby
Lejeboliger · Færdig (ledige enheder)
Fra 7.825 kr pr. md.

Beskrivelse

Nørresundby Havnefront er et byggeri, der er placeret tæt op ad havnepromenaden ved Limfjorden. Projektet indebærer fem bygninger, hvor af de fire vil være placeret tæt sammen, mens den sidste ligger et stenkast derfra. Boligerne, der bliver udbudt som lejeboliger, vil være i størrelserne 67-97 kvm, hvoraf størstedelen vil være delevenlige. Boligerne er gennemlyste fra begge sider, mens alle boligerne kommer med altan.

Lejlighederne varierer i størrelse, hvoraf flere af boligerne er bygget som delelejligheder, hvor man enten kan bo som familie, par eller venner under forudsætningen af, at man kan håndtere at dele tag og husleje.

Der har været fokus på bæredygtigheden i boligerne, og byggeriet har fået energimærket A2015, hvilket garanterer, at boligerne og byggeriet overholder flere strenge miljøkrav. Dette er både godt for din økonomi og klimaet.

Boligerne er lyse, moderne og velindrettede. Lejlighederne har massive trægulve og hvide HTH-køkkener med moderne stilfulde greb. Lejlighederne har desuden flere indbyggede skabe.

Ambitiøs havnepromenade til Nørresundby

Byggeriet er placeret på den gamle slagterigrund i Nørresundby lige ud til Limfjorden. Byggeriet ligger derfor lige ved havnepromenaden.

Det er tanken at etablere en aktiv havnepromenade med caféer og spisesteder i takt med den endelige udbygning af området. På den anden side af Jernbanebroen er et rekreativt område i form af Lindholm Strandpark. Lindholm Strandpark er et 8 hektar stort område, der byder på idylliske arealer lige ud til Limfjorden. Nørresundby ligger ydermere på solsiden af Limfjorden.

Herudover kan man nemt og hurtigt komme ind til Aalborg og de kulturelle tilbud, man finder der.

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up