Mølbak
Nordhuset
Nordhuset køkken
Nordhuset køkken
Nordhuset Altan udsigt Ørestad
Nordhuset udsigt altan ørestad
Nordhuset udsigt Værelse
Nordhuset badeværelse
Nordhuset badeværelse

Nordhuset

København · Ørestad
Lejeboliger · Færdig (ledige enheder)
Fra 10.250 kr pr. md.
Kom til åbent hus

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Nordhuset i Ørestad Syd består af 125 lejligheder, der indeholder alt fra den lækre egoistbolig, til familievenlige duplex-boliger. Lejlighederne i Nordhuset er 65-102 kvm store, og indeholder 2-4 værelser. Duplex-boligerne er 79-149 kvm store, og indeholder alt fra 2-5 værelser.

I stueetagen er der opført 710 kvm erhvervslokaler, mens der også er opført et fælleslokale på 115 kvm, til afbenyttelse for ejendommens beboere.

Kvalitet fra ende til anden

Nordhuset er opført i kvalitetsmaterialer i alle byggeriets facetter. Boligernes inventar er af høj kvalitet, og således er køkkenet fra Invita udstyret med hvidevarer fra Siemens. På badeværelset er der gulvvarme, og vaskesølje i Siemens hvidevarer. I boligen er der desuden indbygget skabsinventar.

Eget uderum og charmerende gårdmiljø

Nordhusets duplex-boliger, er opført med private haver eller store terrasser. De 2-4-værelses lejligheder er opført med altan. Fra altaner, terrasser og haver, vil de fleste af boligerne have enestående udsigt over fælleden, hvor Ørestadens naturlige skønhed for alvor kan nydes.

Ved ejendommen er der etableret et fælles gårdmiljø, hvilket kan nydes af ejendommens beboere. Fra gårdrummet er der adgang til sø og badebro.

Egen parkeringskælder

Under Nordhuset er der opført en parkeringskælder, som totalentreprise for By og Havn. Parkeringshuset tilfører beboerne og øvrige Ørestadborgere 294 nye parkeringspladser, hvilket sikrer optimale parkeringsforhold for områdets bilister.

Kontakt

AG Gruppen & NREP

NREP blev stiftet i 2005 og er i dag en af de ledende kapitalforvaltere inden for fast ejendom i Norden. Siden begyndelsen har de gennemført mere end 200 ejendomsopkøb samt udviklingsprojekter i Norden, og er en af de bedst performende..

Lignende byggerier (93)

2 kommentarer

 • Viktoria Heiberg
  2 år siden

  Hej til dig som læser denne mail.
  Jeg vil gerne vide, hvornår det er muligt at søge om en lejlighed.
  Hvis det allerede er muligt, vil du så sende mig noget omkring størrelser og priser.

  Med venlig hilsen
  Viktoria Heiberg

  • Troels - Nybygget.dk
   2 år siden

   Hej Viktoria

   Det er Newsec der står for udlejning af Nordhuset. Du skal tage direkte fat i Stine Dyrby fra Newsec på mobil: 45 26 02 63 eller mail: sdy@newsec.dk

   Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Nordhuset København · Ørestad
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Fælleslokale

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up