nordre jernbanevej
Nordre Jernbanevej, Hillerød
Nordre Jernbanevej Køkken/alrum

Nordre Jernbanevej

Hillerød
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Nybyggeri i Hillerød på Nordre Jernbanevej

Byggeriet vil bestå af 94 lejligheder fordelt på fire punkthuse og et gadehus. Gadehuset er i tre etager og muret i røde sten med små variationer og vekslende højder på facaden. Mellem bygningerne er skabt et intimt og hyggeligt miljø med masser af små grønne oaser og små legepladser til børnene. De fire etagers byhuses flade tage giver boligerne et mere moderne udtryk. De er bygget i samme røde sten, men har en penthouseetage med pladebelægning. Derudover vil der forekomme solceller på taget, opsamling af regnvand til genbrug og små fællesrum til opbevaring af bl.a. cykler og barnevogne.

Boligerne er store og med skønt lysindfald i hvert værelse samt i det store køkkenalrum. Hvert værelse og toilettet er store og rummelige, yderligere er der et depotrum, der kan fungere som opbevaringsrum, men også har størrelsen til et walk-in-closet. Qua at boligerne kommer i alt fra 2 til 4 værelses, vil byggeriet kunne husere både familier, par, studerende og enlige.

Hillerød by

Hillerød er den optimale kombinationen af lokalt byliv, naturskønne omgivelser og gode forbindelser til København. Dette medfører, at der er en stigende interesse for området og kommunens befolkningsprognose estimeres der en stigning på 8.000 indbyggere. Dette svarer til en befolkningstilvækst på ca. 18%. Der er derfor et stigende behov for boliger og her er nybyggeriet på Nordre Jernbanevej en vigtig del af udvidelsen af udbuddet af boliger i kommunen.

Bygningen ligger derudover i gåafstand fra gågaden og tæt ved det populære storcenter Slotsarkaderne. Du vil som beboer derudover have omkring 400 meter til Hillerød station, der kan tage dig til København eller resten af Nordsjælland.

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up