Nordsjællandshusene luftfoto

Nordsjællandshusene

Espergærde
Almene boliger / Andelsboliger / Ejerboliger / Lejeboliger · Ikke startet

Beskrivelse

I nordsjællandske Espergærde opføres der med afsæt i bæredygtighed og oldnordisk tankegang, op mod 400 nye boliger. Boligerne opføres i Kelleris Hegn. Området er en del af det billedeskønne naturlandskab, der befinder sig i Espergærde, og med kort afstand til Øresund, findes næppe så naturskønt et område i det nordsjællandske. Boligerne opføres i varierende størrelser, mellem 80-130 m2, fordelt på op til 3,5 etager.

Den oldnordiske gårdtun

Boligernes arkitektur og integration af naturen, tager afsæt i såkaldte Gårdtun-bebyggelser. Gårdtun er kendt fra de Norske Fjelde og Færøerne. En Gårdtun er en samling af boliger, der med henblik på at danne fælleskab, gennem integration af naturen, opføres i klynger. Det er tegnestuen Kant Arkitekter, der står bag bebyggelsen.

Glimrende infrastruktur

Espergærde er foruden sin naturskønne beliggenhed, tæt forbundet med både København og det øvrige Nordsjælland. Espergærde er beliggende ved Helsingørmotorvejen og Kongevejen, der resulterer i en transporttid på blot 30 minutter til KBH. Fra Espergærde afgår desuden kystbanen, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme ind til byen med tog.

 

 

 

Skriv en kommentar

Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up