Nordtårnet, Amager Strand
Nordtårnet, Amager Strand
nordtårnet Amager

Nordtårnet

København · Amager Strand
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Nordtårnet tager livet i storbyen til helt nye højder. Her får du både parkbeliggenhed, strandplacering og tårnudsigt til Øresund. Alt sammen mindre end 10 minutter fra centrum.

Med sine 15 etager er Nordtårnet blandt de højeste boligejendomme i Danmark. Derfor er det i sig selv usædvanligt, at man kan bo så højt til vejrs. Sammenkoblingen af højderne og den ekstreme nærhed til havet resulterer i de mest spektakulære udsigter, man kan tænke sig.

Nordtårnet er opført midt i en park, hvor kvarterets børn kan mødes og lege i de grønne omgivelser. Men lige udenfor parken ligger Amager Strandpark, der overgår de fleste andre rekreative områder. Det er et maritimt paradis med kilometervis af lækker badestrand, joggingstier og sportsfaciliteter. Strandparken er simpelthen populær blandt alle – lige fra kite-surferen til barnet med skovl og spand.

Udsigt som det centrale for alle boliger

I Nordtårnet er udsigten tænkt ind i alle aspekter af indretningen. Der er tre lejligheder på hver etage, og hver lejlighed samt dens altan er optimalt orienteret i forhold til både udsigt og lysindfald.

Der er panoramavinduer fra gulv til loft, som bl.a. giver fornemmelsen af, at man befinder sig midt i sceneriet derude. Desuden er der ingen synlige radiatorer til at forstyrre udsigten, og altanens rækværk er også velegnet til at kigge igennem.

Der er plads til personlighed i Nordtårnet. Både når det gælder smag og behag – og ikke mindst den livsstil, man ønsker. Der udbydes derfor forskellige lejlighedstyper, som henvender sig til f.eks. unge og ældre eller familier og singler etc.

Du kan læse mere om området i vores by-guide om Amager Strand.

Lignende byggerier (21)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up