Nygårdsvej 34

Nygårdsvej 34

København · Østerbro
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Byggeriet på Nygårdsvej 34 huser i 31 lejeboliger i attraktive omgivelser på Østerbros klimakvarter. Den helt nye bygning er opført i fem etager, med lejligheder i varierede størrelser fra 65-115 kvm. Samtlige boliger er udstyret med privat altan, samt adgang til bebyggelsens grønne gårdareal. På første sal finder man en fælles tagterrasse til fri afbenyttelse for beboerne. Lejlighederne er opført som 2- eller 3-værelses, med månedlige huslejepriser startende fra 13.750 kr.

Høj kvalitet og rummelighed

Byggeriet er opført i materialer af højeste kvalitet, med gule murstensfacader. Taget er beklædt i zink, mens både døre og vinduespartier er udstyret med 3-lags glas for optimal energiudnyttelse. I stueetagen åbner en Føtex Food i 2019. Lejlighederne er alle indrettet med fokus på praktisk udnyttelse af pladsen, og karakteriseres af rige muligheder for personlig indretning. Farverne er lyse, og vinduespartierne store, så det naturlige lys får sin plads i de mange lejligheder. Fra det integrerede køkkenalrum er der direkte adgang til de rummelige altaner.

Central placering på Østerbro

Boligerne på Nygårdsvej 34 ligger placeret i attraktive omgivelser centralt på Østerbro. I nærområdet finder man et rigt udvalg af dagligvarebutikker, cafeer og spisesteder, mens Fælledparken få hundrede meter fra bebyggelsen, indbyder til både afslapning og fysisk aktivitet. Fra Svanemøllen S-togsstation og de mange lokale buslinjer kan man nemt komme til og fra det centrale København, mens den kommende metroring, med station små 1.000 meter fra Nygårdsvej 34, faciliterer transporten til størstedelen af hovedstaden.

Lignende byggerier (90)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Depotrum
Elevator
Fælles tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up