nyhavn ungdomsboliger aalborg
nyhavn ungdomsboliger aalborg
nyhavn ungdomsboliger aalborg

Nyhavn Ungdomsboliger

Aalborg
Ungdomsboliger · Færdig
Fra 4.125 kr pr. md.

Beskrivelse

Ungdomsboligerne i Nyhavn er et-værelses boliger med eget køkken, toilet og bad, mens fællesfaciliteterne består af vaskeri, tagterrasse og cykelkælder. Byggeriet er i 11 etager og rager 35 meter op i luften, hvilket giver flere af boligerne udsigt over Limfjorden. Som beboer kan man ud over at kigge ud over Limfjorden også nyde en solbeskinnet dag ved havnekajen med udsigt til Nørresundbys ligeledes nyopført boliger. Ellers er udsigten mindst lige så betagende fra byggeriets tagterrasse.

Der vil komme erhvervslokaler i stueetagen.

Byggeriets udformning og ekstraordinære, iøjenfaldende facade gør Nyhavn Ungdomsboliger til et markant byggeri i Aalborg. Det har dog ikke været meningen med byggeriet, at det skulle skille sig mærkbart ud fra nærområdet, og det har derfor været et vigtigt element i facadeudtrykket, at det skulle matche de omkringliggende bygninger. Byggeriets materialesammensætning er derfor i zink, stål og aluminium.

Byggeriet er nabo til Aalborg Universitets city campus i centrum, hvilket gør pladseringen særdeles attraktiv for studerende på Aalborg Universitet. Aalborg Universitets Main Campus i Aalborg Ø er inden for cykelafstand. Herudover kan du inden for gåafstand finde Aalborg st. Området byder herudover på flere aktiviteter for unge studerende, hvor man blot et stenkast fra byggeriet finder både Musikkens Hus, Friis Shoppingcenter og Studentertorvet. Byggeriet er opført på den sidste tilbageværende grund i området.

Boligerne ligger derfor placeret i et kvarter, hvor kultur, viden og boliger mødes.

 

Lignende byggerier (4)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up