Nyprosen facade Sverige
Nyprosen afstand Sverige
Nyprosen Stue Sverige
Nyprosen facade Sverige
Nyprosen aftsand facade Sverige
Äppelrosen køkken Sverige
Nyprosen Stue/køkken Sverige
Nyprosen soveværelse Sverige

Nyprosen

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Under opførelse
Fra 925.000 kr / Fra 2.320 kr pr. md.

Beskrivelse

I det efterhånden etablerede boligområde, Gyllings Trädgård, finder vi én af de seneste tilføjelser, ejendommen Nyprosen. Nyprosen består af 87 lejligheder, der er opført med et areal på 50-131 m2, fordelt på 2-5 værelser. Lejlighederne er fordelt på tre separate huse, der alle består af 6 etager. I lejlighederne er der lagt vægt på lysindfald og udsigten til omgivelserne. Lejlighederne er som standard opført i stilrene og sobre materialevalg, mens det samtidig som køber, er muligt at gøre sig tilvalg, og sætte sit eget præg på lejlighederne. Lejlighederne ventes indflytningklare i efteråret 2020, og udbydes som bostadsrätter. Priserne begynder ved 925.000 DKK, mens den månedlige boligafgift starter fra 2.320 DKK.

Læs mere om hvad det indbefatter at flytte til Sverige her.

Husie – Golfbane, tætte skove og butiksmiljø

Gyllins Trädgård er beliggende i Malmø-bydelen Husie. Gyllins Trädgård blev førhen anvendt til kommerciel dyrkning af planter, blomster og andet botanik. Siden 2009 har man bygget på området, der i dag tjener som et nyere etableret boligområde. En del af Gyllins Trädgård er bevaret som naturpark. Her man kan nyde smukke enge og den tætte skov, mens man gør brug af områdets gode stigsystemer, hvorpå man både kan spadsere og vandre. I kort afstand fra Nyprosen finder man indkøbsmuligheder, skoler og en golfbane.

Tæt på Malmø C – Tæt på København

Afstanden fra Nyprosen til Malmø C er bestemt overkommelig. Der er således blot 7 kilometer til det centrale Malmø, hvorfra Øresundstoget kan benyttes. Herfra tager det 20 minutter til Kastrup. Vælger man at tilbagelægge turen i bil, skal man påregne en rejse på cirka en halv time, fra Nyprosen til Kastrup.

OBS! Alle priser angivet i DKK er omregnet fra SEK 06/02-2019 til kurs 0,72

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Have

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up