Ørestad Have
Ørestad Have facade
Ørestad Have gårdmiljø
Ørestad Have
Ørestad Have køkken
Ørestad Have bad

Ørestad Have

København · Ørestad
Erhverv / Lejeboliger · Under opførelse
Fra 10.500 kr pr. md.
Kom til åbent hus

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Ørestad Have er et byggeri i hjertet af Ørestad Syd, som er skabt til den moderne storbyboer, som samtidig ønsker at være tæt på naturen. Her findes lejeboliger på 2-5 værelser, de fleste med altan eller terrasse – nogle endda to. Det er funktionelle boliger med alt du har brug for. Køkkenerne fra INVITA er hvide og stilrene med god plads og alle hårde hvidevarer er fra Siemens.

Ørestad Have er tegnet af Dorte Mandrup

Arkitekten bag Ørestad Have er den prisvindende tegnestue Dorte Mandrup. Der er tænkt over detaljerne og man får fornemmelsen af overskud allerede fra man træder ind i opgangen med højt til loftet og masser af lys. I boligerne finder man også mange særlige detaljer. Eksempelvis er vinduespartierne i alle rum ekstra store og lukker dermed ekstra lys ind og giver en fantastisk rumfølelse.

Et gennemtænkt gårdrum

Der er arbejdet bevidst med at skabe et byggeri med masser af liv. Hjertet for dette er gårdrummet, som rummer plads til hele familien og masser af legemulighederne for børnene i trygge rammer. Der etableres desuden en daginstitution i den sydlige del af byggeriet, hvilket inkluderer en ualmindeligt stor legeplads, som frit kan benyttes udenfor institutionens åbningstid.

Der er desuden skabt et frodigt naturområde i gården, som også indbyder til leg. De voksne kan nye skønne siddepladser og smuk beplantning.

Beliggende i Ørestad Syd

Ørestad Have sikrer med sin placering i Ørestad Syd at både by og natur er inden for rækkevidde. Man bor i gåafstand fra både metro, regionaltoge og busser til København og resten af Sjælland. Bydel er fortsat under udvikling, men kommer tættere og tættere på at blive en færdig by og samtidig en integreret del af København.

Kontakt

AG Gruppen & NREP

24640788

NREP blev stiftet i 2005 og er i dag en af de ledende kapitalforvaltere inden for fast ejendom i Norden. Siden begyndelsen har de gennemført mere end 200 ejendomsopkøb samt udviklingsprojekter i Norden, og er en af de bedst performende..

Lignende byggerier (25)

Skriv en kommentar

Ørestad Have København · Ørestad
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up