øresundsrækkerne
øresundsrækkerne
øresundsrækkerne
øresundsrækkerne

Øresundsrækkerne

København · Amager Strand
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 6.395.000 kr

Beskrivelse

Øresundsrækkerne består af 17 byhuse fordelt ud på to blokke i syd og nord. Den nordlige række byhuse indeholder otte boliger, der er  adskilt af organisk grønt stiforløb – med fire byhuse på hver side. Disse byhuse udmærker sig ved en ekstra stue på 2. sal med direkte udgang til øst- og vestvendt tagterrasse. Syd for disse ligger der ni byhuse ligeledes på to plan med tilhørende tagterrasse.

Eksklusive boliger på Amager Strand med tagterrasse

Byhusene i Øresundsrækkerne fordeler sig på otte boliger mod nord og ni boliger mod syd på grunden. Alle byhusene markerer sig med veludnyttede arealer og attraktive uderum på toppen.

De otte nordlige byhuse er opdelt med fire på hver side af et frodigt og grønt stiforløb i midten, med små stier, siddepladser og strandplanter. Boligerne er opført i Wienerberger-tegl og fremstår i et lyst, messingfarvet facadeudtryk med elementer af sorte sten og zink omkring de store vindues- og dørpartier. Boligerne komplimenterer dermed de ni sydvendte byhuse i et mellem-gyldent, næsten bronzefarvet facadeudtryk, ligeledes med elementer af sorte sten og zink omkring de store vindues- og dørpartier.

Facadefarverne på henholdsvis de nord- og sydvendte byhuse afspejler farverne på de eksisterende bygninger, der i sin tid stod på samme sted.

Du kan evt. læse mere om området omkring Øresundsrækkerne i vores byguide om Amager Strand.

Lignende byggerier (21)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
Scroll Up