Østtårnet, Havnevigen
Østtårnet Havnevigen

Østtårnet, Havnevigen

København · Islands Brygge
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Lejlighedstårnenes runde former og varierende højder skaber en karakteristisk arkitektur, der er med til at skabe bystrukturen i området. Tårnenes runde og organiske former går ikke igen inde i lejlighederne, hvor boligerne er indrettet efter moderne skandinavisk stil med rette linjer, rummelighed og optimal udnyttelse af dagslys. Lyset kommer ind fra de store vinduespartier, der samtidig sikrer en formidabel udsigt over København, Fælleden og resten af Bryggen. Man kan derudover nyde udsigten fra sin altan, der løber i hele lejlighedens bredde og varierer i størrelse og form.

Tårnene rummer 2-, 3- og 4-værelseslejligheder og har en fælles underjordisk parkeringskælder til både biler og cykler. På terrænet bindes dette område af Havnevigen sammen af det grønne lege- og opholdsområde.

Urban stemning og naturrige omgivelser tæt på Østtårnet

Man vil bo tæt på Amager Fælled, der næsten bliver ens baghave i Byhusene. Man vil kunne nyde Fælledens unikke natur med gå-, løbe- og cykelture. Amager Fælled er et enormt naturareal, hvor naturen blomstrer og dyr går frit. Man kan tage børnene med ud og klappe får eller cykle en tur på Fælledens lange asfaltsligeudstrækninger.

Man får samtidig metroen næsten lige ved døren, hvilket giver én adgang til det meste af København på blot få minutter. Ud over alle Københavns kulturelle tilbud, kan man nå Nørreport på få minutter, der er kædet sammen med det meste af Sjælland.

Svanemærkede boliger på Islands Brygge

Alle byhusene er blevet mærket med Danmarks miljømærkning, Svanemærket. Dette indebærer, at alle materialer, som boligerne er opført med, er af en høj standard inden for miljøvenlighed. Der er derudover høje krav til boligernes forbrug, hvilket har positiv indvirkning på din økonomi. Ydermere skaber dette forudsætningerne for et behageligt indeklima. Materialerne er derudover valgt, så disse ville kunne genanvendes, den dag boligerne ikke skal stå længere. Alt dette er derfor både godt for dig, din bolig, din økonomi og ikke mindst miljøet.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
Scroll Up