Ungdomsbolig.nu
Tårnene Islands Brygge Østtårnet, Havnevigen Østtårnet, Havnevigen

Østtårnet, Havnevigen

Ejerboliger · Færdig
Lejepris (fra): 0 kr pr. md.

Beskrivelse

Med en lejlighed i Havnevigen på Islands brygge er du tæt på både byens puls og skønne, grønne områder – du får simpelthen det bedste fra begge verdener.

VELKOMMEN PÅ 1. RÆKKE

Havnevigen ligger et stenkast fra vandet, og lejlighederne byder på store rummelige altaner – du har også mulighed for at få din egen terrasse, med direkte udgang til det grønne område, hvis du vælger en stuelejlighed.

Lejlighedstårnenes karakteristiske arkitektur med organiske, runde former og forskellig højde giver variation i bystrukturen i Havnevigen. På trods af tårnenes organiske ydre har arkitekten arbejdet med rette linjer inde i lejlighederne, så du let kan indrette boligen. Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af de store vinduespartier, der giver et flot lysindfald og en fantastisk rumfornemmelse.

Altanerne løber i hele lejlighedens bredde og varierer i størrelse og form. Herfra har beboerne en helt enestående udsigt mod by, havn, vig og fælled. Udformningen sikrer, at det altid er muligt at finde en lækrog, mens det hvide silketryk på glasværnet ophæver sondringen mellem privatliv og fællesskab.

Tårnene rummer 2-, 3- og 4-værelseslejligheder og har en fælles underjordisk parkeringskælder til både biler og cykler. På terrænet bindes dette område af Havnevigen sammen af det grønne lege- og opholdsområde.

Kort

Rundholtsvej 26, 2300 København, Denmark

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ungdomsbolig.nu