orangerihaven Irmabyen
orangerihaven Irmabyen

Orangerihaven

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger / Seniorboliger · Færdig

Beskrivelse

Orangerihaven i IrmaByen består af 21 nyopførte et-plans rækkehuse, hvor størstedelen har eget orangeri. Boligerne er tilegnet seniorer og er på 71-93 m2 fordelt på 2-3 værelser.

Arkitekturen i Orangerihaven

Gröning Arkitekter har tegnet de smukke boliger, som er skabt til seniorer, der vil have samlet boligen i ét plan og have direkte adgang til udearealer. Orangeriet kan fungere som drivhus, udestue eller begge dele.

Korte afstande

Naturen, indkøbsmuligheder, cafeer, offentlig transport og spændende fritidstilbud. Alt er inden for gå- eller cykelafstand. Det tager f.eks. ikke mere end 25 minutter at cykle ind til Rådhuspladsen – og med bilen kan turen gøres på bare 10 minutter.

Stor vægt på social funktionalitet

Orangerihaven har derudover store, fælles bede og haveområder, der skal styrke fællesskabet i kvarteret gennem fælles dyrkning af sunde, grønne fødevarer.

Orangerihavens dobbelthuse og enkelthuse skal være med til at skabe en varieret bybillede. Boligernes private terrasser smelter sammen med de sociale fællesarealer, hvor der er anlagt petanquebane, græsareal og legeplads, alt sammen med en funktionalitet, der matcher beboernes ønsker og behov. Samtidig er det også muligt at have en vis mængde privatliv på den private terrasse til at nyde morgenkaffen eller grillaftenen.

Åbne rum og masser af lys

Boligerne i Orangerihaven er lyse og åbne med en moderne, skandinavisk byggestil. Alle boligerne i Orangerihaven er særligt gennemlyste, så solen får frit spil i rummene blandt andet via de store glaspartier.

Det store køkken-alrum er boligens hjerte. Her laver man mad, spiser, hygger sig sammen og har gæster. Fra køkkenalrummet er der desuden adgang til den solrige terrasse, der om sommeren fungerer som en udendørs forlængelse af boligen.

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up