Organistens Hus

Organistens Hus

København · Ørestad
Lejeboliger · Færdig (ledige enheder)

Beskrivelse

Organistens Hus i Ørestads Bellakvarter består af 82 nybyggede boliger i attraktive omgivelser. Bebyggelsen er placeret på hjørnet af C. F. Møllers Allé og Ørestads Boulevard i helt op til 10 etager. Flere af boligerne på femte etage konstrueres som penthouselejligheder med forrygende udsigt over Øresund. Alle boliger har adgang til egen altan eller fransk altan, mens nogle vil kunne drage fordel af private tagterrasser. To store tagterrasser vil desuden fungere som fællesarealer for beboerne i Organistens Hus. Byggeriet er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og karakteriseres af en base i rustikke mursten, mens tårnet fra 5. til 9. sal er opført i hvide aluminiumsplader.

Boligerne er indrettet med funktionalitet for øje, og karakteriseres derfor af rummelige, åbne rum med rige muligheder for personlig indretning på både værelser og i stue/opholdsrum. Store vinduespartier sikrer maksimal udnyttelse af det naturlige lys, og skaber liv i samtlige lejligheder.

Ørestads Bellakvarter

Bellakvarteret udgør et område Ørestad i livlig udvikling. Organistens Hus udgør blot en af flere projekter i et område præget af ambitiøse, moderne byggerier. I Field’s shoppingcenter kan beboerne nyde godt af rige spise- og indkøbsmuligheder, mens metroen fra Bella Center st. fremmer transporten til det centrale København. Udover byparken kendetegnes området også af flere større naturarealer. Særligt Amager Fælled og Kalvebod Fælled udgør i den sammenhæng knudepunkter for afslapning, leg og motion, med langtrækkende vidder af fri natur og effektive stisystemer.

Lignende byggerier (92)

2 kommentarer

 • Mihriban Eialtoghli
  7 måneder siden

  Hej
  Kan man skrive sig op til en venteliste eller komme til åbent hus?
  Mvh Mihriban

  • Troels - Nybygget.dk
   7 måneder siden

   Hej Mihriban,

   Ja – dog skal du videre til projektets eget website, da vi endnu ikke samarbejder med bygherren. Du finder linket under “yderligere information” til højre.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Elevator
Fælles tagterrasse
Tagterrasse

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up