Gloove
Ottilia Hus
Ottilia Hus
Ottilia Hus
Ottilia Hus
Ottilia Hus

Ottilia Hus

Erhverv / Lejeboliger · Færdig
Fra 5.795.000 kr

Beskrivelse

Ottilia Hus tilbyder alt fra små hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger – fordelt på en eller to etager. Desuden har alle lejligheder altan eller terrasse – en enkelt har endda en 51 m2 stor tagterrasse ud mod Bakkehuset.

Lejemålene vender direkte ud mod Ottelia Plads, hvor mange mennesker kommer til at få deres daglige gang. Der er godt lysindfald og gode, fleksible indretningsmuligheder. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod får sit helt eget udtryk.

Boligerne er stilrent indrettet med design i god kvalitet, der læner sig op ad det enkle, nordiske look, som matcher de åbne, lyse rum perfekt. En lejlighedstype som denne er ideel for børnefamilien eller for parret, der værdsætter god plads. Og hvis der er behov for et ekstra værelse eller mere skabsplads, er det muligt at etablere både et tilvalgsværelse og tilkøbe ekstra skabe, hvor muligheden fremgår af plantegningen.

Et af Danmarks mest spændende byområder

I løbet af de næste par år bliver Carlsbergs historiske grund forvandlet til et helt nyt bykvarter, hvor en hidtil uset kombination af moderne arkitektur og fredede, bevaringsværdige bygninger kommer til syne. Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehus Museet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens smukkeste pladser “Bag Elefanterne”.

Navnet Ottilia Hus
Ottilia Hus er opkaldt efter en af historiens betydningsfulde kvindeskikkelser, Ottilia Marie Jacobsen. Udover at være Brygger Carl Jacobsens hustru, nærede hun, ligesom sin mand, stor kærlighed til kunst og kultur, hvilket resulterede i Ny Carlsbergfondet de sammen stiftede for at støtte den danske kunst.

 

Kort

bag elefanterne 19

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre: Carlsberg P/S
  • Antal lejligheder/lejemål: 27
  • Energimærke: A2015
  • Arkitekt: Vandkunsten
  • Gloove
Scroll Up