Pærelunden

Pærelunden

Roskilde · Trekroner
Lejeboliger · Færdig
Fra 10.600 kr pr. md.

Beskrivelse

Pærelunden består af 96 lejligheder i den pulserende bydel Trekroner i Roskilde. Bebyggelsen er opført i 5 etager, med tilhørende depot-, teknikrum og cykelparkering i kælderen. Lejlighederne varierer i størrelsen fra 55-127 kvm fordelt på henholdsvis tre og fire værelser. Alle lejligheder er gennemlyste, med en enkel privat altan samt store vinduespartier på begge sider af boligen. Selve byggeriet er opført i en u-form, og kendetegnes derfor af et større gårdareal til nytte for beboerne. Pærelunden indgår som en del af det nye Trekroner kvarter, blandt andet bestående af de andre byggerier Poppellunden og Akacielunden, samt det nærliggende Trekroner Center. Den månedlige husleje starter fra 10.600 kr. ekskl. forbrug.

Nær Naturen

Byggeriets indre gårdareal er grønt beplantet og indbyder til både afslapning og leg. Beboerne i Pærelunden kan desuden nyde godt af de omkringliggende naturarealer. Området kendetegnes i høj grad af eng-, mark- og skovarealer med rige muligheder for fysiske aktiviteter, mens Roskilde fjord via både havn og mindre strande let kan tilgås.

Rige muligheder

For beboerne i Pærelunden er der rige muligheder for både indkøb og shopping, med et væld af nyopførte butikker og dagligvarebutikker i området. Desuden udgør Roskilde by en enorm samling muligheder for indkøb, spisning og underholdning, med særligt RO’s Torv som et af byens knudepunkter. Med hyppige togafgange fra Trekroner station, som fra Pærelunden kan nås til fods på få minutter, faciliteres transporten desuden til det resterende Sjælland. Turen til både Ringsted og København kan klares på knap 25 minutter.

Lignende byggerier (6)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up