Pakhusene
Pakhusene
Pakhusene
Pakhusene
Pakhusene
Pakhusene
Pakhusene
Pakhusene
Pakhusene
Pakhusene

Pakhusene

Aarhus · Aarhus Ø
Ejerboliger / Erhverv · Færdig

Beskrivelse

Et spændende bolig- og erhvervsbyggeri på Aarhus Ø

Pakhusene er et markant og nytænkende byggeri på den nye havnebydel i Aarhus. Markant i kraft af sine stramme linjer, taktile teglfacader og 35.000 kvadratmeter, og nytænkende i kraft af sit fokus på at udnytte mulighederne inden for deleøkonomi. Pakhusene bliver på den måde et kraftcenter med fællesskabet i fokus. Et kraftcenter, der ved at blande bolig og erhverv bidrager til at skabe en mangfoldig havnebydel, der emmer af liv fra tidlig morgen til sen aften.

Med inspiration fra deleøkonomien får virksomheder og beboere mulighed for at dele en lang række faciliteter – fitness og vinterbadning/sauna i kælderen til cykelparkering, mødelokalerne, kantinen og den fælles tagterrasse. Om dagen kan virksomhederne for eksempel booke lokaler til møder, mens beboerne om aftenen kan booke de samme lokaler til mere sociale, fællesskabende formål. Og i weekenden kan virksomhedernes fælles kantine omdannes til en restaurant til glæde for hele byen. Alt sammen med fokus på at skabe en bygning, der rækker ud over sig selv og skaber værdi for både virksomheder, beboere og byen i et større perspektiv.

Pakhusene er et levende og rummeligt kraftcenter, som lægger vægt på fællesskab og overskud. Det er “Bygningen der aldrig sover”… På mange måder sætter projektet fokus på at sikre den perfekte work-life-balance for de mennesker, der lever et aktivt privatliv og/eller erhvervsliv.

Pakhusenes DNA

“Pakhusene er et multifunktionelt og innovativt projekt bygget på fællesskabstanken. Projektet henvender sig både til de visionære virksomheder og de moderne, urbane boligkøbere, som tænker ud af boxen og lægger vægt på kvalitet og active-easy-living.”

Fakta om Pakhusene

Pakhusene består af fem punkthuse på tilsammen ca. 35.000 m2. I første byggefase opføres tre af husene på i alt ca. 15.000 m2, hvoraf den ene bygning på ca. 9.000 m2 bliver til erhverv og 6.000 m2 til ejerlejligheder. Der vil være mulighed for at leje erhvervsarealer fra ca. 500 m2 til ca. 8.000 m2.

Praktik og parkering

Til ejendommen hører et stort underjordisk parkeringsanlæg, hvor der etableres ca. 130 pladser. Endvidere bliver der etableret gæsteparkering i terræn, så det bliver let for dine gæster at komme på besøg.

Parkeringskælderen kan mod betaling anvendes i tidsrummet kl. 08.00-17.00 og vil fungere med flydende pladser. Efter arbejdstid vil P-huset være åbent for offentligheden, så man sikrer, at der bliver liv i området uden for den sædvanlige kontortid.

Alt inden for rækkevidde

Pakhusene vil være med til at gøre den nye bydel i Aarhus endnu mere spændende og levende. Med en beliggenhed tæt på centrum af Aarhus er alt inden for rækkevidde. Området er forberedt til den nye letbane. Når Letbanen i fremtiden bliver ført ud til Pakhusene, bliver afstanden endnu mindre.

Den nye bydel vil have masser at byde på som fx havnebad (inkl. vinterbadning), restauranter, cafeer, Strandbaren, badehuse, kajakhoteller og et teater.

Lignende byggerier (25)

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Fælles tagterrasse
Fælleslokale
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up