Silkeborg Papirtaarnet
Silkeborg Papirtaarnet
Papirtårnet
Papirtårnet

Papirtårnet

Silkeborg
Ejerboliger · Færdig
Fra 2.850.000 kr

Beskrivelse

Papirtårnet, der skyder op på bredden af Silkeborg Langsø i den attraktive bydel Papirfabrikken, er tegnet af Årstiderne Arkitekter, der har været et stort aktiv i forvandlingen af områdets nedlagte papirfabrik til en smuk bydel. Hovedarkitekten for bygningen var i 2000, da fabrikken skulle ombygges til bydel, ude på en rundtur i alle 99 bygninger på fabrikken for at få en fornemmelse af atmosfæren og arkitekturen, der er endt ud i Papirtårnet som kronen på værket.

Det varierede og spændende udtryk fra husets facader føres videre indenfor. Lige fra gadedøren til tagterrassen. Indgangs-partiet prydes med grafisk udsmykning og kunst. Når solen rammer de hårdtbrændte teglsten, der præger bygningen, giver det en slags skinnende udtryk. De steder vi bruger knap så hårdtbrændte teglsten, får vi et helt andet spil på facaderne.

Lejlighederne er udstyret med gode altaner og en tagterrasse i 23. sals højde, hvor du og dine gæster kan nyde 360 graders panoramaudsigt over Silkeborg og Midtjylland. Byggeriet bliver med et eksklusivt snit, som ikke er set i Silkeborg før, hvor alle fællesarealer er indrettet af indretningsarkitekter, og der er tænkt over hver eneste detalje – fra den højteknologiske parkeringskælder til den fælles tagterrasse på bygningens top.

Nytænkende bæredygtighed

Alle boligerne i Papirtårnet har et meget lavt energiforbrug – til glæde for både klimaet og din økonomi. Byggeriet følger nemlig de skærpede energikrav, så alle boliger er mærket med ”Lavenergiklasse 2020”.

Op til hele 96% af varmen genanvendes, samtidig med at fugten reduceres, så du undgår skimmelsvamp og husstøvmider. Derudover sendes luften gennem nogle særlige filtre, som fjerner bl.a. støv og pollen.

Med Danfoss Link App kan du fjernstyre hjemmets opvarmning, uanset hvor du befinder dig blot ved brug af din telefon. Danfoss Link er et intelligent system, der nemt og bekvemt kan styre både radiator- og gulvvarme.

Bo i et topmoderne højhus midt i naturskønne Silkeborg

At bo med himlen som nabo giver en helt særlig fornemmelse af frihed, når du kigger ud på horisonten. Papirtårnet strækker sig nemlig helt op i himlen, giver rum til ro og lukker lyset ind. Morgenstunden strækker sig ud over horisonten. Skygger og stråler fuldender indretningen. Lyset forandrer din bolig døgnet rundt, året rundt.

Det nye eksklusive højhus Papirtårnet ligger ved foden af Gudenåen i den bedste del af Silkeborg. Tæt på byens liv og med naturen som nabo. Med kulturelle oplevelser inden for rækkevidde. Fra alle boliger er der let adgang til og udsigt over Silkeborgs herligheder, særpræg og blanke søer.

 

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
Scroll Up