Bolighed Købermægler
Parkkanten
Parkkanten
Parkkanten

Parkkanten

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.895.000 kr
Åbent hus søndag 11-12

Boligoversigt

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

I Rødovres nye bydel Irmabyen, finder man 98 topmoderne ejerlejligheder i lækre materialer af høj kvalitet. Bebyggelsen går under navnet Parkkanten, og udgør grundet sin placering et bindeled mellem byen og den grønne natur. Parkkanten tæller boliger fra 2-5 værelser fordelt på 88-155 kvm. Indflyttere kan således nyde godt af  rummelige lejligheder, som med stort lysindfald og gedigne materialer danner optimale rammer for personlig indretning. Byggeriet er konstrueret i to etaper med 41 boliger i Etape 1 og de resterende 57 boliger i Etape 2. Samtlige boliger er i to plan, mens beboere, med muligheden for en ekstra væg, kan tilføje endnu et rum til lejligheden. Begge etaper er opført i seks etager. Priserne starter fra 2.895.000 kr.

Kvalitet og rummelighed

Parkanten er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema Architects, og karakteriseres af markant og funktionel arkitektur på kanten mellem by og natur. Bebyggelsen er opført i rødmaleret tegl, fungerende i samspil med den omkringliggende park. De dybtliggende vinduers samspil med de udstående altaner, resulterer desuden i et særligt samspil mellem lys og mørke.

Indenfor i boligerne er der gode muligheder for personlig indretning. Materialerne er nøje udvalgt, og tilføjer en kvalitetsorienteret dimension til de store, naturligt oplyste rum. Lyse plankegulve med tilhørende gulvvarme giver lejlighederne et markant nordisk præg, mens terrasserne i de forskellige boligtyper, på mange måder udgør et ekstra, møblerbart rum, hvor beboerne kan nyde den friske luft, med udsigten over den nærliggende grønne park. Køkkenerne er leveret af HTH, med et gennemgående hvidt tema, mens Siemens er leverandør af hårde hvidevarer.

På øverste etage finder man en række penthouselejligheder i to plan. Til disse boliger hører private tagterrasser med slående udsigt over lokalområdet.

Muligheder i massevis

IrmaByen er under kraftig udvikling. Og med placeringen lidt uden for det centrale København er der kort til en lang række tilbud. Området karakteriseres af storbyens arbejdspladser og muligheder, mens Rødovre selv karakteriseres af store grønne arealer, sportsfaciliteter og massevis af indkøbsmuligheder med Rødovre Centrum i fokus. Det indre København kan hurtigt nås på cykel, mens de offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog faciliterer transport til det resterende Sjælland.

Kort

Download materiale

Kontakt

ELF Development

ELF Development A/S er et ejendomsselskab, der beskæftiger sig med projektudvikling af eksisterende og nye ejendomme. ELF Development A/S udvikler og opfører ejendomsprojekter til ejerboligmarkedet. Der arbejdes også med udvikling af lokalplaner og udvikling af eksisterende ejendomme med potentiale. ELF..

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Parkkanten Rødovre · IrmaByen
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Bolighed Købermægler
Scroll Up