Parkkanten Rødovre Irmabyen facade
Parkkanten Rødovre Irmabyen facade
Parkkanten Rødovre Irmabyen penthouse
Parkkanten Rødovre Irmabyen altan
Parkkanten Rødovre Irmabyen Køkken
Parkkanten Rødovre Irmabyen Køkken
Parkkanten Rødovre Irmabyen Stue / trappe
Parkkanten Rødovre Irmabyen stue
Parkkanten Rødovre Irmabyen stue
Parkkanten Rødovre Irmabyen Stue
Parkkanten Rødovre Irmabyen Stue
Parkkanten Rødovre Irmabyen stue
Parkkanten Rødovre Irmabyen soveværelse
Parkkanten Rødovre Irmabyen badeværelse

Parkkanten

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.895.000 kr

Beskrivelse

I Rødovres nye bydel Irmabyen, finder man 98 topmoderne ejerlejligheder i lækre materialer af høj kvalitet. Bebyggelsen går under navnet Parkkanten, og udgør grundet sin placering et bindeled mellem byen og den grønne natur. Parkkanten tæller boliger fra 2-5 værelser fordelt på 88-155 kvm.

På øverste etage finder man en række penthouselejligheder i to plan. Til disse boliger hører private tagterrasser med slående udsigt over lokalområdet.

Etape 2 udbydes snart, hvor der derfor nu er mulighed for at sikre sig én af de 57 attraktive boliger, som etapen består af.

Rumlige lejligheder

Indflyttere kan således nyde godt af  rummelige lejligheder, som med stort lysindfald og gedigne materialer danner optimale rammer for personlig indretning. Byggeriet er konstrueret i to etaper med 41 boliger i Etape 1 og de resterende 57 boliger i Etape 2.

Samtlige boliger er i to plan, mens beboere, med muligheden for en ekstra væg, kan tilføje endnu et rum til lejligheden. Begge etaper er opført i seks etager.

Markant og funktionel arkitektur

Parkanten er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema Architects, og karakteriseres af markant og funktionel arkitektur på kanten mellem by og natur. Bebyggelsen er opført i rødmaleret tegl, fungerende i samspil med den omkringliggende park.

De dybtliggende vinduers samspil med de udstående altaner, resulterer desuden i et særligt samspil mellem lys og mørke.

Gennemtænkt materialevalg

Indenfor i boligerne er der gode muligheder for personlig indretning. Materialerne er nøje udvalgt, og tilføjer en kvalitetsorienteret dimension til de store, naturligt oplyste rum. Lyse plankegulve med tilhørende gulvvarme giver lejlighederne et markant nordisk præg, mens terrasserne i de forskellige boligtyper, på mange måder udgør et ekstra, møblerbart rum, hvor beboerne kan nyde den friske luft, med udsigten over den nærliggende grønne park.

Køkkenerne er leveret af HTH, med et gennemgående hvidt tema, mens Siemens er leverandør af hårde hvidevarer.

Muligheder i massevis

IrmaByen er under kraftig udvikling. Og med placeringen lidt uden for det centrale København er der kort til en lang række tilbud.

Området karakteriseres af storbyens arbejdspladser og muligheder, mens Rødovre selv karakteriseres af store grønne arealer, sportsfaciliteter og massevis af indkøbsmuligheder med Rødovre Centrum i fokus.

Tæt på København

Det indre København kan hurtigt nås på cykel, mens de offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog, faciliterer transport til det resterende Sjælland. Således afgår s-toget det meste af døgnet fra Rødovre Station, mens Bus 6A fra Rødovrehallen på ganske kort tid tager den rejsende til byen.

Download materiale

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up