Parmagade 6

København · Amagerbro
Lejeboliger · Færdig
Fra 11.500 kr pr. md.

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

På en sidegade til Amagerbrogade finder vi den kombinerede erhvervs- og beboelsesejendom, Parmagade 6.

Parmagade 6 består af 15 lejeboliger på 2-5 værelser, fordelt på 84-158 m2. Boligerne i Parmagade 6 er fordelt på 9 styk ét-plans lejligheder samt 6 moderne to-plans duplex-boliger.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Fine fællesfaciliteter

I alle ejendommens lejligheder er der indlagt gulvarme og der findes opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne i to plan har sit eget private terrasseareal. Det er desuden muligt mod betaling, at få adgang til en privat parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder.

På tagkonstruktionen er der anlagt en stor fælles tagterrasse med plantekasser og rig mulighed for at nyde udendørsarealerne.

I ejendommens kælder er der foruden parkeringskælderen etableret cykelparkering, samt depotrum til samtlige af ejendommens 15 boliger. I ejendommens stueetage er der etableret hele to dagligvarebutikker.

Attraktiv beliggenhed på Amager

Parmagade er beliggende ved Amagerbrogade, der fungerer som en hovedpulsåre på det centrale Amager. Her er alt fra lækre restaurationer, hyggelige cafeer til glimrende shopping – og indkøbsmuligheder. I overkommelig afstand fra Parmagade finder man blandt andet Amager Centret og dets alsidige butiksliv.

Det resterende København er nemt tilgængeligt, gennem indtil flere metrostationer og buslinjer, med afgange det meste af døgnet.

Fra Parmagade er der ligeledes kort afstand til Amager Strandpark, hvor den aktive livstil kan dyrkes, og hvis vejret tillader det, er her en af hovedstadens fineste strande beliggende.

Kontakt

Go' Bolig

69607040

LEJEBOLIGER I KØBENHAVN, AARHUS OG AALBORG Go’ Bolig udlejer attraktive lejeboliger i store dele af Danmark. Langt de fleste af vores lejemål er projektbyggerier, og de er alle opført med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en bred målgruppe,..

Lignende byggerier (2)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Cykelkælder
Depotrum
Parkeringskælder
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
Scroll Up